Tuba Üye ΛKƧİ;2359282' Alıntı: nan eroll benım eserım kıskanma rumman ısım ne Genişletmek için tıkla ... Nur
ΛKƧİ;2359282' Alıntı: nan eroll benım eserım kıskanma rumman ısım ne Genişletmek için tıkla ... Nur
Tuba Üye ΛKƧİ;2359291' Alıntı: memnun oldum nur. sıbel bende (: ay yenı nıckım hayırlı ugurlu olsun bana Genişletmek için tıkla ... bende memnun oldum sibel yeni nickin hayırlı olsun
ΛKƧİ;2359291' Alıntı: memnun oldum nur. sıbel bende (: ay yenı nıckım hayırlı ugurlu olsun bana Genişletmek için tıkla ... bende memnun oldum sibel yeni nickin hayırlı olsun
Tuba Üye Love Prince' Alıntı: selamlar herkese Genişletmek için tıkla ... a selam love prince. hoşgeldn iyisin inş.
Love Prince' Alıntı: selamlar herkese Genişletmek için tıkla ... a selam love prince. hoşgeldn iyisin inş.
Aksi Üye nur yazıomus gene antalya ama bugun bende bızey var cıdden bende es eslıyım (: Love Prince hosgelmıssın arkadasım.
nur yazıomus gene antalya ama bugun bende bızey var cıdden bende es eslıyım (: Love Prince hosgelmıssın arkadasım.
Tuba Üye ΛkƧi;2359323' Alıntı: nur yazıomus gene antalya ama bugun bende bızey var cıdden d bende es eslıyım (: love prince hosgelmıssın arkadasım. Genişletmek için tıkla ... ama bu normal sibel çünkü bazıları yaşadığı yeri bazıları ise memleketini yazıyor..
ΛkƧi;2359323' Alıntı: nur yazıomus gene antalya ama bugun bende bızey var cıdden d bende es eslıyım (: love prince hosgelmıssın arkadasım. Genişletmek için tıkla ... ama bu normal sibel çünkü bazıları yaşadığı yeri bazıları ise memleketini yazıyor..
Tuba Üye Love Prince' Alıntı: hoşbulduk, iyiyim sizleri sormalı? Genişletmek için tıkla ... sağolasın love prince Allah iyilik versin.. --------------- Ekleme --------------- iyi geceler herkese
Love Prince' Alıntı: hoşbulduk, iyiyim sizleri sormalı? Genişletmek için tıkla ... sağolasın love prince Allah iyilik versin.. --------------- Ekleme --------------- iyi geceler herkese