otostopçu
Üye
green olduguna bakma
çok yakar çok ısınır..
hafiften modası geçmeye başladı onunda... ama yeter şimdilik.
neyseeee..
ben kaçtım..
herkese iyi geceler..
ben pc yi 2 sene önce yenileedim ekran kartı olarakta performanslı olsun az elektrik harcasın diye nvidia gts250 e-green chipsetli bi ekran kartı almıştım bu iyi seçimmi ben hala tam perf alamıyorrumda bide bu beni nekadar daha götürür
neyseeee..
ben kaçtım..
herkese iyi geceler..
iyi gecelerneyseeee..
ben kaçtım..
herkese iyi geceler..
İzlediğiniz mi bilmiyorum ama gülmek isteyen tıklasınLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İmei Simlock Dongle Dosyalarından Oluşan Paket Jaflarken Sorar Sana Yedek Alınsınmı Diye Almaz Bişey Olur Sakata Gelirsin
512 Mb Dx10 256bit Seni 1 1,5 Sene Daha Sallar
- - - Eklendi - - -
iyi geceler
has****
phoenix kullanmayı da bilmiyorum ki
benim korkum metro 2033 oynarken çok kasıyor gerçi herkeste böyleymiş ama metro hayranı olduğumdan last light ın ön siparişini ilk verenlerdenim çalıştırmazsa hayallerim yıkılır
iyi geceler
has****
phoenix kullanmayı da bilmiyorum ki
abi varya tam kalbime indirdin sen onu dedikten sonra *06# yaptım unknown application dedi tırstım hemen pcden sorgulattım model felan çıktı sonra telaşla *06# yaptığımı farkettim doğrusu *#06#'ymiş buldu ..
Ömer Alemsin YaYürümeden Koşmayı Öğrenmişsin Phonixle Başlanır Sonra Pkey MXkey
- - - Eklendi - - -
Ekran Kartının Bakımını Yap Arada Termal Macununu Yenile Kasa İçi Hava Sirkilasyonu İyi Olsun Biraz Daha Rahatlatır Seni
s^3 bölümünde kullanmayı ögreten videolar var 5800 da tek farkı kendi cfw dosyanı koyup kodunu doğru seçmek
Korkma Böle Oluyor Şekil 1-A
http://www.maxicep.com/symbian-3-yazilim-destek/nokia-n8-acilmiyor-685485.html#post5148010
yani o imei sakat felan dediğin şey başına mı geldi
çok üzüldüm geçmiş olsun yaptırdınmı
jaf yüzündenmi oldu
Henüz Değil İstanbuldada Yapamadılar Şimdi Cihaz Ispartada Bakalım Haber Bekliyorum
jaf yüzündenmi oldu
Yes Cfw Yapıyordum Tam Bitirdim Dedim Attım Sanırsam Yedekleme Aldırmadım Yazılımı Çaktı Sonrası Telefon Açılma Hatası Satıcınıza Danışın Yazısı Allahtan Ama Imei Sağlam Uçmamış O Simlock Oldu Cihaz
anladım
sağol uyarın için jafla ilgili ne varsa kaldırıyorum pc'den
bu arada nasıl olmaz ya cfw var bende üzerine başka bir cfw flashlayamazmıyım
Versiyonlar Aynımı ?
Sorun Olmaz
tamam yarın denerim teşekkürler bilgiler için ben çıkıyorum hadi iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?