Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Tepkiler: L-LumieRe
neyseeee..
ben kaçtım..
herkese iyi geceler..

iyi geceler
İzlediğiniz mi bilmiyorum ama gülmek isteyen tıklasın

İmei Simlock Dongle Dosyalarından Oluşan Paket Jaflarken Sorar Sana Yedek Alınsınmı Diye Almaz Bişey Olur Sakata Gelirsin

has****
phoenix kullanmayı da bilmiyorum ki

Tepkiler: L-LumieRe

512 Mb Dx10 256bit Seni 1 1,5 Sene Daha Sallar

- - - Eklendi - - -

benim korkum metro 2033 oynarken çok kasıyor gerçi herkeste böyleymiş ama metro hayranı olduğumdan last light ın ön siparişini ilk verenlerdenim çalıştırmazsa hayallerim yıkılır

iyi geceler

has****
phoenix kullanmayı da bilmiyorum ki

Ömer Alemsin Ya Yürümeden Koşmayı Öğrenmişsin Phonixle Başlanır Sonra Pkey MXkey

- - - Eklendi - - -

benim korkum metro 2033 oynarken çok kasıyor gerçi herkeste böyleymiş ama metro hayranı olduğumdan last light ın ön siparişini ilk verenlerdenim çalıştırmazsa hayallerim yıkılır

Ekran Kartının Bakımını Yap Arada Termal Macununu Yenile Kasa İçi Hava Sirkilasyonu İyi Olsun Biraz Daha Rahatlatır Seni

abi varya tam kalbime indirdin sen onu dedikten sonra *06# yaptım unknown application dedi tırstım hemen pcden sorgulattım model felan çıktı sonra telaşla *06# yaptığımı farkettim doğrusu *#06#'ymiş buldu ..

kalbime indi varya bir daha jaf mı
s^3 bölümünde kullanmayı ögreten videolar var 5800 da tek farkı kendi cfw dosyanı koyup kodunu doğru seçmek

tamam teşekkürler

jaf yüzündenmi oldu

Yes Cfw Yapıyordum Tam Bitirdim Dedim Attım Sanırsam Yedekleme Aldırmadım Yazılımı Çaktı Sonrası Telefon Açılma Hatası Satıcınıza Danışın Yazısı Allahtan Ama Imei Sağlam Uçmamış O Simlock Oldu Cihaz

anladım
sağol uyarın için jafla ilgili ne varsa kaldırıyorum pc'den

bu arada nasıl olmaz ya cfw var bende üzerine başka bir cfw flashlayamazmıyım

merhaba gececiler teknosadan firebrand wireless adında bi tablet aldım iyi güzelde android 2.3 :S internetten falan android 4 yükleyemez miyim ?