Tuba Üye haltie' Alıntı: aleykümselam nur hoşgeldin evet güven abi ben mehmet abi kendimizi deşifre ettik artık aynen iç 3 bardak su yavaş yavaş bişeyin kalmaz mesela bir yer yandı neyle söndürürler su onun gibi şaka bir yana iyi gelir Genişletmek için tıkla ... yagmurufuk' Alıntı: asi kız ben şuan buz gibi kola içiyorum gel beraber olsun... Genişletmek için tıkla ... afiyet olsun yağmur
haltie' Alıntı: aleykümselam nur hoşgeldin evet güven abi ben mehmet abi kendimizi deşifre ettik artık aynen iç 3 bardak su yavaş yavaş bişeyin kalmaz mesela bir yer yandı neyle söndürürler su onun gibi şaka bir yana iyi gelir Genişletmek için tıkla ... yagmurufuk' Alıntı: asi kız ben şuan buz gibi kola içiyorum gel beraber olsun... Genişletmek için tıkla ... afiyet olsun yağmur
Aksi Üye istediğin dondurma olsun Asi kız buyur ... hemde gül şeklinde Genişletmek için tıkla ... ay bu cok guzell duruyooooooooo haliit tamam denıcem yagmur hıc hayır demem bılıyomsn
istediğin dondurma olsun Asi kız buyur ... hemde gül şeklinde Genişletmek için tıkla ... ay bu cok guzell duruyooooooooo haliit tamam denıcem yagmur hıc hayır demem bılıyomsn
haltie Üye yagmurufuk' Alıntı: asi kız ben şuan buz gibi kola içiyorum gel beraber olsun... Genişletmek için tıkla ... asi onun içsin bu sefer harbiden yanar
yagmurufuk' Alıntı: asi kız ben şuan buz gibi kola içiyorum gel beraber olsun... Genişletmek için tıkla ... asi onun içsin bu sefer harbiden yanar
Yağmur Üye beraber olsun nur ama keşke onun yerine dondurma olsaydı... şöyle gül şekilli olan --------------- Ekleme --------------- iyi geceler halil
beraber olsun nur ama keşke onun yerine dondurma olsaydı... şöyle gül şekilli olan --------------- Ekleme --------------- iyi geceler halil
Tuba Üye halil09' Alıntı: herkese tekrarda iyi geceler Görüşürüz ... Genişletmek için tıkla ... iyi geceler yagmurufuk' Alıntı: beraber olsun nur ama keşke onun yerine dondurma olsaydı... şöyle gül şekilli olan --------------- Ekleme --------------- iyi geceler halil Genişletmek için tıkla ... sanada göndereyim mi bi tane Yağmur
halil09' Alıntı: herkese tekrarda iyi geceler Görüşürüz ... Genişletmek için tıkla ... iyi geceler yagmurufuk' Alıntı: beraber olsun nur ama keşke onun yerine dondurma olsaydı... şöyle gül şekilli olan --------------- Ekleme --------------- iyi geceler halil Genişletmek için tıkla ... sanada göndereyim mi bi tane Yağmur
Yasminozz Üye haltie' Alıntı: Aleyküm selam gelen herkes hoşgeldi. yanması olanlar bol bol su içsin. ceyranda kalanlar ılık duş alsın Genişletmek için tıkla ... yok ya işe yaramadı..sıcak su torbası koydum bakalım...
haltie' Alıntı: Aleyküm selam gelen herkes hoşgeldi. yanması olanlar bol bol su içsin. ceyranda kalanlar ılık duş alsın Genişletmek için tıkla ... yok ya işe yaramadı..sıcak su torbası koydum bakalım...
Yağmur Üye nur aşkolsun sayende herkesin canı dondurma çekti --------------- Ekleme --------------- yasminoz' Alıntı: yok ya işe yaramadı..sıcak su torbası koydum bakalım... Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun yasminoz...
nur aşkolsun sayende herkesin canı dondurma çekti --------------- Ekleme --------------- yasminoz' Alıntı: yok ya işe yaramadı..sıcak su torbası koydum bakalım... Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun yasminoz...
Tuba Üye yagmurufuk' Alıntı: nur aşkolsun sayende herkesin canı dondurma çekti Genişletmek için tıkla ... yaaaa Asi kız başlattı ama bende severim dondurmayı ne yapayım benimde canım çekti
yagmurufuk' Alıntı: nur aşkolsun sayende herkesin canı dondurma çekti Genişletmek için tıkla ... yaaaa Asi kız başlattı ama bende severim dondurmayı ne yapayım benimde canım çekti
s@hr@ Üye yasminoz' Alıntı: saoll yağmur... evet yaa bnm de cnm çekti...şöyle limonlu vişneli çilekli olsa offf... Genişletmek için tıkla ... sen hastasın olmaz
yasminoz' Alıntı: saoll yağmur... evet yaa bnm de cnm çekti...şöyle limonlu vişneli çilekli olsa offf... Genişletmek için tıkla ... sen hastasın olmaz
Tuba Üye sahra25' Alıntı: Nur dondurma çoookkkk güzel Genişletmek için tıkla ... Valla Sahra çok güzel Samsunspor' Alıntı: dayanamıyorum arkadaş Genişletmek için tıkla ... Güven ağlama yakında nöbetçi market yokmu al bitane
sahra25' Alıntı: Nur dondurma çoookkkk güzel Genişletmek için tıkla ... Valla Sahra çok güzel Samsunspor' Alıntı: dayanamıyorum arkadaş Genişletmek için tıkla ... Güven ağlama yakında nöbetçi market yokmu al bitane
Yasminozz Üye samsunspor çok güldürdün benii vallaaa... boğazımdan hasta deilim yaa dondurma yiyebilirim...
Samsunspor Emekli Yönetici RUMMAN' Alıntı: Güven ağlama yakında nöbetçi market yokmu al bitane Genişletmek için tıkla ... şimdiLik bununLa idare edeyim
RUMMAN' Alıntı: Güven ağlama yakında nöbetçi market yokmu al bitane Genişletmek için tıkla ... şimdiLik bununLa idare edeyim