doctorrr Üye OttomaN TigeR' Alıntı: tek gözümle tv izliyor tekiyle de telefondayım Genişletmek için tıkla ... ne izliyorsun abi? - - - Eklendi - - - OttomaN TigeR' Alıntı: harbi nasıl duruyorsunuz yahu Genişletmek için tıkla ... daha ekime kadar böyle
OttomaN TigeR' Alıntı: tek gözümle tv izliyor tekiyle de telefondayım Genişletmek için tıkla ... ne izliyorsun abi? - - - Eklendi - - - OttomaN TigeR' Alıntı: harbi nasıl duruyorsunuz yahu Genişletmek için tıkla ... daha ekime kadar böyle
MasteLaa Üye ynsemrekose' Alıntı: n'olsun işte aaaynı senden n'aber? Genişletmek için tıkla ... Ben de masaustu den mobil light a gectim simdi hat cekmiyor zaten bari hizli olsun dedim
ynsemrekose' Alıntı: n'olsun işte aaaynı senden n'aber? Genişletmek için tıkla ... Ben de masaustu den mobil light a gectim simdi hat cekmiyor zaten bari hizli olsun dedim
OttomaN TigeR Üye kingmor' Alıntı: selamun aleyküm gececiler Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam Gökhan h.g.
doctorrr Üye MasteLaa' Alıntı: Ben de masaustu den mobil light a gectim simdi hat cekmiyor zaten bari hizli olsun dedim Genişletmek için tıkla ... iyi etmişin
MasteLaa' Alıntı: Ben de masaustu den mobil light a gectim simdi hat cekmiyor zaten bari hizli olsun dedim Genişletmek için tıkla ... iyi etmişin
-efşan Üye OttomaN TigeR' Alıntı: aleyküm selam efem iyiyiz Allah'ın izni ile sen? Genişletmek için tıkla ... Şükürler olsun iyiyim Abi.
OttomaN TigeR' Alıntı: aleyküm selam efem iyiyiz Allah'ın izni ile sen? Genişletmek için tıkla ... Şükürler olsun iyiyim Abi.
OttomaN TigeR Üye ynsemrekose' Alıntı: ne izliyorsun abi? - - - Eklendi - - - daha ekime kadar böyle Genişletmek için tıkla ... diriliş diye bir film
ynsemrekose' Alıntı: ne izliyorsun abi? - - - Eklendi - - - daha ekime kadar böyle Genişletmek için tıkla ... diriliş diye bir film
-efşan Üye MasteLaa' Alıntı: Canim abim hos geldin nasilsin ben iyiyim sukur Genişletmek için tıkla ... Hoş buldum Kardeşim, şükrolsun iyiyim. Seni seviyorum Kardeşim benim.
MasteLaa' Alıntı: Canim abim hos geldin nasilsin ben iyiyim sukur Genişletmek için tıkla ... Hoş buldum Kardeşim, şükrolsun iyiyim. Seni seviyorum Kardeşim benim.
doctorrr Üye OttomaN TigeR' Alıntı: diriliş diye bir film Genişletmek için tıkla ... hangi kanal abi?
OttomaN TigeR Üye Mesut Aktaş' Alıntı: V.a.s, S.a, Genişletmek için tıkla ... aleykümselam h.g. - - - Eklendi - - - Anafor.CK' Alıntı: Şükürler olsun iyiyim Abi. Genişletmek için tıkla ... Allah iyilik versin kardeşim
Mesut Aktaş' Alıntı: V.a.s, S.a, Genişletmek için tıkla ... aleykümselam h.g. - - - Eklendi - - - Anafor.CK' Alıntı: Şükürler olsun iyiyim Abi. Genişletmek için tıkla ... Allah iyilik versin kardeşim
MasteLaa Üye Anafor.CK' Alıntı: Hoş buldum Kardeşim, şükrolsun iyiyim. Seni seviyorum Kardeşim benim. Genişletmek için tıkla ... Allah iyilik versin abim ben de seni çok seviyorum abim biliyorsun
Anafor.CK' Alıntı: Hoş buldum Kardeşim, şükrolsun iyiyim. Seni seviyorum Kardeşim benim. Genişletmek için tıkla ... Allah iyilik versin abim ben de seni çok seviyorum abim biliyorsun
-efşan Üye OttomaN TigeR' Alıntı: aleykümselam h.g. - - - Eklendi - - - Allah iyilik versin kardeşim Genişletmek için tıkla ... Amin, cümlemize Abi.
OttomaN TigeR' Alıntı: aleykümselam h.g. - - - Eklendi - - - Allah iyilik versin kardeşim Genişletmek için tıkla ... Amin, cümlemize Abi.
MasteLaa Üye ynsemrekose' Alıntı: öyledir denemedim ama Genişletmek için tıkla ... Ama övmek gibi olmasin telefonumun hizina yetisemiyorum
ynsemrekose' Alıntı: öyledir denemedim ama Genişletmek için tıkla ... Ama övmek gibi olmasin telefonumun hizina yetisemiyorum