MasteLaa Üye Cok uykum var ama bir yandan da sizinle konusmak istiyorum. - - - Eklendi - - - OttomaN TigeR' Alıntı: herkese selam olsun dostlar Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam canım abim nasilsin
Cok uykum var ama bir yandan da sizinle konusmak istiyorum. - - - Eklendi - - - OttomaN TigeR' Alıntı: herkese selam olsun dostlar Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam canım abim nasilsin
OttomaN TigeR Üye MasteLaa' Alıntı: Cok uykum var ama bir yandan da sizinle konusmak istiyorum. - - - Eklendi - - - Aleykum selam canım abim nasilsin Genişletmek için tıkla ... iyiyim kardeşim sen nasılsın? Havalar nasıl Kars'ta?
MasteLaa' Alıntı: Cok uykum var ama bir yandan da sizinle konusmak istiyorum. - - - Eklendi - - - Aleykum selam canım abim nasilsin Genişletmek için tıkla ... iyiyim kardeşim sen nasılsın? Havalar nasıl Kars'ta?
OttomaN TigeR Üye Anafor.CK' Alıntı: Selâmın Aleyküm, nasınsınız İnşallah? Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam efem iyiyiz Allah'ın izni ile sen?
Anafor.CK' Alıntı: Selâmın Aleyküm, nasınsınız İnşallah? Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam efem iyiyiz Allah'ın izni ile sen?
OttomaN TigeR Üye ynsemrekose' Alıntı: oooooooo biirkiiiüüüüüüççç ooooooooo sallaya sallaaayaaaa ooooooooooooooo merabayn Genişletmek için tıkla ... nörüyon?
ynsemrekose' Alıntı: oooooooo biirkiiiüüüüüüççç ooooooooo sallaya sallaaayaaaa ooooooooooooooo merabayn Genişletmek için tıkla ... nörüyon?
MasteLaa Üye OttomaN TigeR' Alıntı: iyiyim kardeşim sen nasılsın? Havalar nasıl Kars'ta? Genişletmek için tıkla ... Abim soguk yahu yagmur yagdi simdi ben de hat ile.mucadele veriyorum..bir de yazamadigim var mi kaciriyorum hep.
OttomaN TigeR' Alıntı: iyiyim kardeşim sen nasılsın? Havalar nasıl Kars'ta? Genişletmek için tıkla ... Abim soguk yahu yagmur yagdi simdi ben de hat ile.mucadele veriyorum..bir de yazamadigim var mi kaciriyorum hep.
doctorrr Üye OttomaN TigeR' Alıntı: nörüyon? Genişletmek için tıkla ... stres tekmeliyorum abi damarıma bastılar bugün yapılırmı bu bana bee sen n'örüyon abi nasılsın?
OttomaN TigeR' Alıntı: nörüyon? Genişletmek için tıkla ... stres tekmeliyorum abi damarıma bastılar bugün yapılırmı bu bana bee sen n'örüyon abi nasılsın?
MasteLaa Üye Anafor.CK' Alıntı: Selâmın Aleyküm, nasınsınız İnşallah? Genişletmek için tıkla ... Canim abim hos geldin nasilsin ben iyiyim sukur
Anafor.CK' Alıntı: Selâmın Aleyküm, nasınsınız İnşallah? Genişletmek için tıkla ... Canim abim hos geldin nasilsin ben iyiyim sukur
OttomaN TigeR Üye MasteLaa' Alıntı: Abim soguk yahu yagmur yagdi simdi ben de hat ile.mucadele veriyorum..bir de yazamadigim var mi kaciriyorum hep. Genişletmek için tıkla ... olur olur gayet normal
MasteLaa' Alıntı: Abim soguk yahu yagmur yagdi simdi ben de hat ile.mucadele veriyorum..bir de yazamadigim var mi kaciriyorum hep. Genişletmek için tıkla ... olur olur gayet normal
doctorrr Üye OttomaN TigeR' Alıntı: olur olur gayet normal Genişletmek için tıkla ... biz burda hala yanıyok ya - - - Eklendi - - - güneş bilem çarptı beni
OttomaN TigeR' Alıntı: olur olur gayet normal Genişletmek için tıkla ... biz burda hala yanıyok ya - - - Eklendi - - - güneş bilem çarptı beni
MasteLaa Üye ynsemrekose' Alıntı: oooooooo biirkiiiüüüüüüççç ooooooooo sallaya sallaaayaaaa ooooooooooooooo merabayn Genişletmek için tıkla ... Kardisim naber
ynsemrekose' Alıntı: oooooooo biirkiiiüüüüüüççç ooooooooo sallaya sallaaayaaaa ooooooooooooooo merabayn Genişletmek için tıkla ... Kardisim naber
OttomaN TigeR Üye ynsemrekose' Alıntı: stres tekmeliyorum abi damarıma bastılar bugün yapılırmı bu bana bee sen n'örüyon abi nasılsın? Genişletmek için tıkla ... tek gözümle tv izliyor tekiyle de telefondayım
ynsemrekose' Alıntı: stres tekmeliyorum abi damarıma bastılar bugün yapılırmı bu bana bee sen n'örüyon abi nasılsın? Genişletmek için tıkla ... tek gözümle tv izliyor tekiyle de telefondayım
doctorrr Üye MasteLaa' Alıntı: Kardisim naber Genişletmek için tıkla ... n'olsun işte aaaynı senden n'aber?
MasteLaa Üye OttomaN TigeR' Alıntı: olur olur gayet normal Genişletmek için tıkla ... Evet abim serinlik guzel ama maras 41 dereceyi gecmis kuru sicakligi bir de komsular ile gorusuyorum yaniyoruz diyorlar.
OttomaN TigeR' Alıntı: olur olur gayet normal Genişletmek için tıkla ... Evet abim serinlik guzel ama maras 41 dereceyi gecmis kuru sicakligi bir de komsular ile gorusuyorum yaniyoruz diyorlar.
OttomaN TigeR Üye ynsemrekose' Alıntı: biz burda hala yanıyok ya - - - Eklendi - - - güneş bilem çarptı beni Genişletmek için tıkla ... harbi nasıl duruyorsunuz yahu
ynsemrekose' Alıntı: biz burda hala yanıyok ya - - - Eklendi - - - güneş bilem çarptı beni Genişletmek için tıkla ... harbi nasıl duruyorsunuz yahu