ia.phlvn Üye BreakerZote' Alıntı: Az Uyku Çok Vakit Genişletmek için tıkla ... O zamanı buraya değilde başka işlere ayırmak daha hayırlı aslında. Keşke yapabilsek.
BreakerZote' Alıntı: Az Uyku Çok Vakit Genişletmek için tıkla ... O zamanı buraya değilde başka işlere ayırmak daha hayırlı aslında. Keşke yapabilsek.
ia.phlvn Üye jackalmami' Alıntı: bayramda biraz düzeltmiştim ama dün uyuyamadım nerede oturuyorsun nerelisin? Genişletmek için tıkla ... Hmm Ben Konyalıyım. Ama şuan İnegölde oturuyorum
jackalmami' Alıntı: bayramda biraz düzeltmiştim ama dün uyuyamadım nerede oturuyorsun nerelisin? Genişletmek için tıkla ... Hmm Ben Konyalıyım. Ama şuan İnegölde oturuyorum
BreakerZote Üye ia.phlvn' Alıntı: O zamanı buraya değilde başka işlere ayırmak daha hayırlı aslında. Keşke yapabilsek. Genişletmek için tıkla ... Sen Dert Etme Ben Her Tarafa Yetişiyorum
ia.phlvn' Alıntı: O zamanı buraya değilde başka işlere ayırmak daha hayırlı aslında. Keşke yapabilsek. Genişletmek için tıkla ... Sen Dert Etme Ben Her Tarafa Yetişiyorum
jackalmami Üye sende haklısın isa. Bu aralar da herkes haklı - - - Eklendi - - - yaşar la akraba mısınız yoksa ?
BreakerZote Üye ia.phlvn' Alıntı: evet evet köfteler benden Muhammed abi ne Yaşarı neden bahsediyosun ? Genişletmek için tıkla ...
ia.phlvn' Alıntı: evet evet köfteler benden Muhammed abi ne Yaşarı neden bahsediyosun ? Genişletmek için tıkla ...
ia.phlvn Üye jackalmami' Alıntı: anlamadım Genişletmek için tıkla ... Bunun açıklaması uzun olacak neyse boş verelim en iyisi önemli değil zaten Sana bir soru sorayım mı
jackalmami' Alıntı: anlamadım Genişletmek için tıkla ... Bunun açıklaması uzun olacak neyse boş verelim en iyisi önemli değil zaten Sana bir soru sorayım mı
ia.phlvn Üye jackalmami' Alıntı: sor demekle olmaz sor Genişletmek için tıkla ... Otobüste yaşlılardan ziyade güzel kızlara yer veriyorum. Böylece benim ısıttığım yere oturan yavru illaki ne kadar sıcakkanlı olduğumu anlayacaktır öyle değil mi ?
jackalmami' Alıntı: sor demekle olmaz sor Genişletmek için tıkla ... Otobüste yaşlılardan ziyade güzel kızlara yer veriyorum. Böylece benim ısıttığım yere oturan yavru illaki ne kadar sıcakkanlı olduğumu anlayacaktır öyle değil mi ?