minoo Üye RUMMAN' Alıntı: saat 1.53 ben gidiyorum hoşçakalın İyi geceler.. Allah rahatlık versin... Genişletmek için tıkla ... iyi qeceler arkadaşım..tanışamadk biz sanırm.pınar ben.
RUMMAN' Alıntı: saat 1.53 ben gidiyorum hoşçakalın İyi geceler.. Allah rahatlık versin... Genişletmek için tıkla ... iyi qeceler arkadaşım..tanışamadk biz sanırm.pınar ben.
tragedie Emekli Yönetici RUMMAN' Alıntı: saat 1.53 ben gidiyorum hoşçakalın İyi geceler.. Allah rahatlık versin... Genişletmek için tıkla ... Kal sağlıcaklan rumman
RUMMAN' Alıntı: saat 1.53 ben gidiyorum hoşçakalın İyi geceler.. Allah rahatlık versin... Genişletmek için tıkla ... Kal sağlıcaklan rumman
minoo Üye İntifada' Alıntı: bir daha sakarya ve civarı bölgelerinden ne geçerim nede ziyaret ederim Genişletmek için tıkla ... biqün seni bulcam wallahi
İntifada' Alıntı: bir daha sakarya ve civarı bölgelerinden ne geçerim nede ziyaret ederim Genişletmek için tıkla ... biqün seni bulcam wallahi
tragedie Emekli Yönetici şuan daimi bir işim yok güney illerimizden birisi yada yurt dışı bir iki yer var haber bekliyorum gidicem
şuan daimi bir işim yok güney illerimizden birisi yada yurt dışı bir iki yer var haber bekliyorum gidicem
tragedie Emekli Yönetici fransızlardan ve çok bilmiş burunlarından nefret ediyorum hem sana ne oluyor ben gidicem
Tuba Üye iyi geceler Halil idare eder... senden ne haber... --------------- Ekleme --------------- iyi geceler sultan
iyi geceler Halil idare eder... senden ne haber... --------------- Ekleme --------------- iyi geceler sultan