-efşan Üye MrTech' Alıntı: @Anafor.CK - Hepinizi Seviyorum Abim @Vatron - Cok Sorarım Abi.Ona Göre Önlem Alabilirsin Genişletmek için tıkla ...
MrTech' Alıntı: @Anafor.CK - Hepinizi Seviyorum Abim @Vatron - Cok Sorarım Abi.Ona Göre Önlem Alabilirsin Genişletmek için tıkla ...
doctorrr Üye Vatron' Alıntı: @MrTech - Oyunla pek aram olmadığından tarafımdan sıkıntı yok. Ama gerçekten beğendim. Seri çalışıyor... Benim gibi Genişletmek için tıkla ... oyunlarda deli gibi kasıyor
Vatron' Alıntı: @MrTech - Oyunla pek aram olmadığından tarafımdan sıkıntı yok. Ama gerçekten beğendim. Seri çalışıyor... Benim gibi Genişletmek için tıkla ... oyunlarda deli gibi kasıyor
MrTech Üye @Vatron İş Bilgisayarı Falan Alırsam W8 Yükliycem Abim.Laptopta Kaldırsa Yüklerdim @15097 - Ne Islık Atıyon La
@Vatron İş Bilgisayarı Falan Alırsam W8 Yükliycem Abim.Laptopta Kaldırsa Yüklerdim @15097 - Ne Islık Atıyon La
15097 Üye ynsemrekose' Alıntı: ya o smileyi çıkarma orda çok fena küfrediyor şahan Genişletmek için tıkla ... Haketmiyor musun sanki
ynsemrekose' Alıntı: ya o smileyi çıkarma orda çok fena küfrediyor şahan Genişletmek için tıkla ... Haketmiyor musun sanki
OttomaN TigeR Üye MrTech' Alıntı: @OttomaN TigeR - Abi Söyle Bisi Olmaz.Ben Miyim Yoksa @ynsemrekose - Nereye Yahu Genişletmek için tıkla ... olmaz kardeşim ne olursa olsun ifşa etmek doğru değil
MrTech' Alıntı: @OttomaN TigeR - Abi Söyle Bisi Olmaz.Ben Miyim Yoksa @ynsemrekose - Nereye Yahu Genişletmek için tıkla ... olmaz kardeşim ne olursa olsun ifşa etmek doğru değil
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap OttomaN TigeR' Alıntı: abi şaka bir tarafa nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Biliyorum reis aşkolsun Hamdolsun. W8 ile uğraşıyorum bu günlerde. Sen neler yapıyorsun?
OttomaN TigeR' Alıntı: abi şaka bir tarafa nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Biliyorum reis aşkolsun Hamdolsun. W8 ile uğraşıyorum bu günlerde. Sen neler yapıyorsun?
MrTech Üye @ynsemrekose - COD MW3'ü W7'de Canavar Gibi Oynuyorum.W8'de Tavsan Gibi.. @Pondusss - Abi Yat Dinlen
BreakerZote Üye Vatron' Alıntı: Biliyorum reis aşkolsun Hamdolsun. W8 ile uğraşıyorum bu günlerde. Sen neler yapıyorsun? Genişletmek için tıkla ... Ne Güzel Telefonumla Uğraşıyordum Oda Gitti Rpl Silindi Simlock
Vatron' Alıntı: Biliyorum reis aşkolsun Hamdolsun. W8 ile uğraşıyorum bu günlerde. Sen neler yapıyorsun? Genişletmek için tıkla ... Ne Güzel Telefonumla Uğraşıyordum Oda Gitti Rpl Silindi Simlock
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap ynsemrekose' Alıntı: ya o smileyi çıkarma orda çok fena küfrediyor şahan Genişletmek için tıkla ... Bişey olmaz
ynsemrekose' Alıntı: ya o smileyi çıkarma orda çok fena küfrediyor şahan Genişletmek için tıkla ... Bişey olmaz
15097 Üye MrTech' Alıntı: @Vatron İş Bilgisayarı Falan Alırsam W8 Yükliycem Abim.Laptopta Kaldırsa Yüklerdim @15097 - Ne Islık Atıyon La Genişletmek için tıkla ... Refresh canım o
MrTech' Alıntı: @Vatron İş Bilgisayarı Falan Alırsam W8 Yükliycem Abim.Laptopta Kaldırsa Yüklerdim @15097 - Ne Islık Atıyon La Genişletmek için tıkla ... Refresh canım o
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap BreakerZote' Alıntı: Ne Güzel Telefonumla Uğraşıyordum Oda Gitti Rpl Silindi Simlock Genişletmek için tıkla ... Ne yaptın telefona
BreakerZote' Alıntı: Ne Güzel Telefonumla Uğraşıyordum Oda Gitti Rpl Silindi Simlock Genişletmek için tıkla ... Ne yaptın telefona
OttomaN TigeR Üye Vatron' Alıntı: Biliyorum reis aşkolsun Hamdolsun. W8 ile uğraşıyorum bu günlerde. Sen neler yapıyorsun? Genişletmek için tıkla ... bende iyiyim abi biliyorsun uzun süredir takılmıyordum bi uğrayım istedim
Vatron' Alıntı: Biliyorum reis aşkolsun Hamdolsun. W8 ile uğraşıyorum bu günlerde. Sen neler yapıyorsun? Genişletmek için tıkla ... bende iyiyim abi biliyorsun uzun süredir takılmıyordum bi uğrayım istedim
15097 Üye MrTech' Alıntı: @ynsemrekose - COD MW3'ü W7'de Canavar Gibi Oynuyorum.W8'de Tavsan Gibi.. @Pondusss - Abi Yat Dinlen Genişletmek için tıkla ... Windows 8'de şuan her oyun oynanmıyormuş.Açabildiğine şükret bence Ben Windows 7'mle mutluyum
MrTech' Alıntı: @ynsemrekose - COD MW3'ü W7'de Canavar Gibi Oynuyorum.W8'de Tavsan Gibi.. @Pondusss - Abi Yat Dinlen Genişletmek için tıkla ... Windows 8'de şuan her oyun oynanmıyormuş.Açabildiğine şükret bence Ben Windows 7'mle mutluyum
BreakerZote Üye Vatron' Alıntı: Ne yaptın telefona Genişletmek için tıkla ... Bide Ben Anlasam Abi Evde Jaf Yok Bişey Yok Nasıl Olduda Rpl Silindi Anlamadım Telefon Pert e Ayrıldı Canım Sıkkın O Konuya Baya
Vatron' Alıntı: Ne yaptın telefona Genişletmek için tıkla ... Bide Ben Anlasam Abi Evde Jaf Yok Bişey Yok Nasıl Olduda Rpl Silindi Anlamadım Telefon Pert e Ayrıldı Canım Sıkkın O Konuya Baya