OttomaN TigeR Üye Vatron' Alıntı: sağolasın üstadım, nihayet gördün yahu Genişletmek için tıkla ... abi mobil olunca bir kaç sayfa birden atlıyorum malum
Vatron' Alıntı: sağolasın üstadım, nihayet gördün yahu Genişletmek için tıkla ... abi mobil olunca bir kaç sayfa birden atlıyorum malum
doctorrr Üye BreakerZote' Alıntı: Abi Win8'den Memnunmusun Genişletmek için tıkla ... ben aktivasyon dışında gayet memnunum
BreakerZote' Alıntı: Abi Win8'den Memnunmusun Genişletmek için tıkla ... ben aktivasyon dışında gayet memnunum
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap BreakerZote' Alıntı: Abi Win8'den Memnunmusun Genişletmek için tıkla ... Oldukça. Çok seri çalışıyor. Programlar daha hızlı başlıyor. Ama VMware 8 i kurmamakta inate ediyor ş....z Benden kaçmaz ama
BreakerZote' Alıntı: Abi Win8'den Memnunmusun Genişletmek için tıkla ... Oldukça. Çok seri çalışıyor. Programlar daha hızlı başlıyor. Ama VMware 8 i kurmamakta inate ediyor ş....z Benden kaçmaz ama
-efşan Üye MrTech' Alıntı: @Anafor.CK - Hamdolsun Abim Seni Sormalı @Vatron - Gördüm Be Ya @OttomaN TigeR - Kimmiş O Genişletmek için tıkla ... Şükrolsun Kardeşim, önceden yazdıklarını yeni gördüm
MrTech' Alıntı: @Anafor.CK - Hamdolsun Abim Seni Sormalı @Vatron - Gördüm Be Ya @OttomaN TigeR - Kimmiş O Genişletmek için tıkla ... Şükrolsun Kardeşim, önceden yazdıklarını yeni gördüm
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap Anafor.CK' Alıntı: Seni görmeme hakkı var mı gözlerimin Abi'm. Çok şükür iyiyim. Bir aylık ban atmıştım kendime. Bir revizyon yapayım dedim. Genişletmek için tıkla ... Anladım. Nick yapmışsın hayırlı olsun. Eksikliğin her daim hissedildi bilesin
Anafor.CK' Alıntı: Seni görmeme hakkı var mı gözlerimin Abi'm. Çok şükür iyiyim. Bir aylık ban atmıştım kendime. Bir revizyon yapayım dedim. Genişletmek için tıkla ... Anladım. Nick yapmışsın hayırlı olsun. Eksikliğin her daim hissedildi bilesin
BreakerZote Üye Vatron' Alıntı: Oldukça. Çok seri çalışıyor. Programlar daha hızlı başlıyor. Ama VMware 8 i kurmamakta inate ediyor ş....z Benden kaçmaz ama Genişletmek için tıkla ... Evet Okumuştum Viritual Ortam Desteklemiyor Yazıyordu
Vatron' Alıntı: Oldukça. Çok seri çalışıyor. Programlar daha hızlı başlıyor. Ama VMware 8 i kurmamakta inate ediyor ş....z Benden kaçmaz ama Genişletmek için tıkla ... Evet Okumuştum Viritual Ortam Desteklemiyor Yazıyordu
OttomaN TigeR Üye nsekiz' Alıntı: İyi geceler arkadaşlar, görüşmek üzere... Genişletmek için tıkla ...
doctorrr Üye Vatron' Alıntı: Oldukça. Çok seri çalışıyor. Programlar daha hızlı başlıyor. Ama VMware 8 i kurmamakta inate ediyor ş....z Benden kaçmaz ama Genişletmek için tıkla ... güvenlik hat safada
Vatron' Alıntı: Oldukça. Çok seri çalışıyor. Programlar daha hızlı başlıyor. Ama VMware 8 i kurmamakta inate ediyor ş....z Benden kaçmaz ama Genişletmek için tıkla ... güvenlik hat safada
OttomaN TigeR Üye MrTech' Alıntı: @Anafor.CK - Hamdolsun Abim Seni Sormalı @Vatron - Gördüm Be Ya @OttomaN TigeR - Kimmiş O Genişletmek için tıkla ... adı bende kalsın boşver kardeşim bana taş atana ben gül atarım
MrTech' Alıntı: @Anafor.CK - Hamdolsun Abim Seni Sormalı @Vatron - Gördüm Be Ya @OttomaN TigeR - Kimmiş O Genişletmek için tıkla ... adı bende kalsın boşver kardeşim bana taş atana ben gül atarım
-efşan Üye Vatron' Alıntı: Anladım. Nick yapmışsın hayırlı olsun. Eksikliğin her daim hissedildi bilesin Genişletmek için tıkla ... Sağolasın Abi'm, eksikliğiniz de hissedildi ve bir daha bu tür hissiyatlardan uzak kalırız, İnşallah
Vatron' Alıntı: Anladım. Nick yapmışsın hayırlı olsun. Eksikliğin her daim hissedildi bilesin Genişletmek için tıkla ... Sağolasın Abi'm, eksikliğiniz de hissedildi ve bir daha bu tür hissiyatlardan uzak kalırız, İnşallah
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap BreakerZote' Alıntı: Evet Okumuştum Viritual Ortam Desteklemiyor Yazıyordu Genişletmek için tıkla ... Hiçbirşey olmazsa MultiBoot yaparım. XP severim çünkü.
BreakerZote' Alıntı: Evet Okumuştum Viritual Ortam Desteklemiyor Yazıyordu Genişletmek için tıkla ... Hiçbirşey olmazsa MultiBoot yaparım. XP severim çünkü.