BreakerZote Üye MrTech' Alıntı: @BreakerZote - Abi VatanComp'a Bi Basvur Derim Genişletmek için tıkla ... Burası Zonguldak Vatan Computer Yok Ne Yazıkki
MrTech' Alıntı: @BreakerZote - Abi VatanComp'a Bi Basvur Derim Genişletmek için tıkla ... Burası Zonguldak Vatan Computer Yok Ne Yazıkki
MasteLaa Üye BreakerZote' Alıntı: Fatih Naber Hoş Geldin Genişletmek için tıkla ... Hos buldum abim seni gordugume sevindim de hat gitti yine giremedim kusuruma bakmayin cevap veremedigim de var ise - - - Eklendi - - - BreakerZote' Alıntı: Fatih Naber Hoş Geldin Genişletmek için tıkla ... Hos buldum abim seni gordugume sevindim de hat gitti yine giremedim kusuruma bakmayin cevap veremedigim de var ise
BreakerZote' Alıntı: Fatih Naber Hoş Geldin Genişletmek için tıkla ... Hos buldum abim seni gordugume sevindim de hat gitti yine giremedim kusuruma bakmayin cevap veremedigim de var ise - - - Eklendi - - - BreakerZote' Alıntı: Fatih Naber Hoş Geldin Genişletmek için tıkla ... Hos buldum abim seni gordugume sevindim de hat gitti yine giremedim kusuruma bakmayin cevap veremedigim de var ise
Amaru Shady Üye Anafor.CK' Alıntı: CK'dan tanıman lazımdı. TheM-CK Genişletmek için tıkla ... emin olamadım. Samsun'a gittim ulaşamadım sana
Anafor.CK' Alıntı: CK'dan tanıman lazımdı. TheM-CK Genişletmek için tıkla ... emin olamadım. Samsun'a gittim ulaşamadım sana
MrTech Üye @BreakerZote - Abi Bi Basvur Belki Kabul Edilirsin Olmadı Ögrenci Evi yada Kiraya Cıkarsın
OttomaN TigeR Üye nsekiz' Alıntı: İyiyim abi sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... iyiyim çok şükür kardeşim sağolasın
nsekiz' Alıntı: İyiyim abi sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... iyiyim çok şükür kardeşim sağolasın
BreakerZote Üye MasteLaa' Alıntı: Hos buldum abim seni gordugume sevindim de hat gitti yine giremedim kusuruma bakmayin cevap veremedigim de var ise - - - Eklendi - - - Hos buldum abim seni gordugume sevindim de hat gitti yine giremedim kusuruma bakmayin cevap veremedigim de var ise Genişletmek için tıkla ... Problem Değil Fatihim Nerelerdesin Bakayım Sen
MasteLaa' Alıntı: Hos buldum abim seni gordugume sevindim de hat gitti yine giremedim kusuruma bakmayin cevap veremedigim de var ise - - - Eklendi - - - Hos buldum abim seni gordugume sevindim de hat gitti yine giremedim kusuruma bakmayin cevap veremedigim de var ise Genişletmek için tıkla ... Problem Değil Fatihim Nerelerdesin Bakayım Sen
BreakerZote Üye MrTech' Alıntı: @BreakerZote - Abi Bi Basvur Belki Kabul Edilirsin Olmadı Ögrenci Evi yada Kiraya Cıkarsın Genişletmek için tıkla ... Başvurmak Sorun Değil Yaşarım Burda Düzenim Var Benim İl Dışında İşe Başlamam Demem Direk Zarar Ev Kirası Giderler Faturalar Vs Vs Direk Zarar - - - Eklendi - - - Pondusss' Alıntı: Vodafone'dan kurtuldum Genişletmek için tıkla ... Büyük Başarı Tebrikler
MrTech' Alıntı: @BreakerZote - Abi Bi Basvur Belki Kabul Edilirsin Olmadı Ögrenci Evi yada Kiraya Cıkarsın Genişletmek için tıkla ... Başvurmak Sorun Değil Yaşarım Burda Düzenim Var Benim İl Dışında İşe Başlamam Demem Direk Zarar Ev Kirası Giderler Faturalar Vs Vs Direk Zarar - - - Eklendi - - - Pondusss' Alıntı: Vodafone'dan kurtuldum Genişletmek için tıkla ... Büyük Başarı Tebrikler
doctorrr Üye MrTech' Alıntı: yunusemre - sen liseye gidiyorsun dimi ? Genişletmek için tıkla ... evet
15097 Üye Pondusss' Alıntı: Vodafone'dan kurtuldum Genişletmek için tıkla ... gsm'de hâlâ vodafone yazıyor
Amaru Shady Üye BreakerZote' Alıntı: Başvurmak Sorun Değil Yaşarım Burda Düzenim Var Benim İl Dışında İşe Başlamam Demem Direk Zarar Ev Kirası Giderler Faturalar Vs Vs Direk Zarar - - - Eklendi - - - Büyük Başarı Tebrikler Genişletmek için tıkla ... sağolun
BreakerZote' Alıntı: Başvurmak Sorun Değil Yaşarım Burda Düzenim Var Benim İl Dışında İşe Başlamam Demem Direk Zarar Ev Kirası Giderler Faturalar Vs Vs Direk Zarar - - - Eklendi - - - Büyük Başarı Tebrikler Genişletmek için tıkla ... sağolun
MasteLaa Üye Tarık abim buarada misin bilmiyorum sana ve biricik Anafor.CK abime selamlarımı iletiyorum
Amaru Shady Üye 15097' Alıntı: gsm'de hâlâ vodafone yazıyor Genişletmek için tıkla ... yeni hat daha aktif olmadı MrTech' Alıntı: @Pondusss - abi hangi hatta gectin ? Genişletmek için tıkla ... Avea
15097' Alıntı: gsm'de hâlâ vodafone yazıyor Genişletmek için tıkla ... yeni hat daha aktif olmadı MrTech' Alıntı: @Pondusss - abi hangi hatta gectin ? Genişletmek için tıkla ... Avea
-efşan Üye Pondusss' Alıntı: emin olamadım. Samsun'a gittim ulaşamadım sana Genişletmek için tıkla ... Pm atabilirdin Kardeşim. Yahut sana Samsun'a gelirken mutlaka haber ver dediğimde daha samimi bir şekilde cevap vermiş olsa idin E-posta ya da telefon numaramı verirdim. Ki ulaşmış olsan dahi gelmek isteyeceğin bir yerde değildim.
Pondusss' Alıntı: emin olamadım. Samsun'a gittim ulaşamadım sana Genişletmek için tıkla ... Pm atabilirdin Kardeşim. Yahut sana Samsun'a gelirken mutlaka haber ver dediğimde daha samimi bir şekilde cevap vermiş olsa idin E-posta ya da telefon numaramı verirdim. Ki ulaşmış olsan dahi gelmek isteyeceğin bir yerde değildim.