Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Tuba

Üye
şimdilik kurtardıysan sorun yok aman aman format zor iş ya...

s@hr@

Üye
dediğin belgesel benim seyrettiğim sitelerde aradım yenisi var ama tr altyazı bulamadım

haltie

Üye
Aleeykümselam dostlar sizleri sormalı

iyi geceler Yasmin- Sahra-Halit
Bu arada halit ne zamandır görüşemiyoruz seninle iyisin inş. geçen burdaydım sen ben geldikten sonra selam bile vermeden gittin küsmüyüz arkadaşım

nerde oldu hatırlamadım küslük falan olmaz ya neden küselimsende iyisindir inşallah valla sıcaktan piştim sanırım bugün

levent kardeşim sen nasılsın

tragedie

Emekli Yönetici
şimdilik kurtardıysan sorun yok aman aman format zor iş ya...

Aslında format zor değilde şuan pc deki kurulu dosyaları tekrardan kurmak pc yi eski haline getirmek zor format 1 saatte atılıyor win7 kendi driverlerinide bulup kuruyor o

dediğin belgesel benim seyrettiğim sitelerde aradım yenisi var ama tr altyazı bulamadım

sahra onlinemi izliyorsun download etsen belgeselin içinde vardır altyazı

--------------- Ekleme ---------------

Aleeykümselam dostlar sizleri sormalı

nerde oldu hatırlamadım küslük falan olmaz ya neden küselimsende iyisindir inşallah valla sıcaktan piştim sanırım bugün

levent kardeşim sen nasılsın

vay Halit idare eder ben sagolasın sen nasılsın

Tuba

Üye
İyiyim Halit sağolasın...

haltie

Üye
iyi valla kardeşim ne olsun ısındı havalar yanıyoruz

haltie

Üye
antalya nasıl serin mi rumman oraları felaket ben burdurda okudum orası antalyayla alakası yok ama orasıda gündüz çok sıcaktı

tragedie

Emekli Yönetici
aynen ya hızla kilo kaybediyorum kardeşim 72 olmuştum 69 a felan düştüm acilen kilo almam lazım makarnaları çiğnemeden yutucam bundan sonra

Tuba

Üye
Aslında format zor değilde şuan pc deki kurulu dosyaları tekrardan kurmak pc yi eski haline getirmek zor format 1 saatte atılıyor win7 kendi driverlerinide bulup kuruyor o

ya Levent kusura bakma ama daha önce laptopa format atmadım tanıdığım birisini formatladı ordan biliyorum...Ama windows7 değildi.Benim laptop windows7 formatlamak içinde kurtarma cd leri filanda yok aldığım mağaza bi şey olması zor ama olursa buraya getirin dedi.Allah korusunda kendim formatlayamam mı?

haltie

Üye
hacı fena amele yanığım oldu güneş kavurdu bugün ya

s@hr@

Üye
belgesel 2009 yapımı Levent altyazı içindedir diye uyarı yok ondan indirmedim. altyazı sitelerinde altyazı ing-fransızca-ispanyolca

Tuba

Üye
antalya nasıl serin mi rumman oraları felaket ben burdurda okudum orası antalyayla alakası yok ama orasıda gündüz çok sıcaktı

Ah halit ah Keşke olsam Antalyada ama ben Antalyalıyım antalyada yaşamıyorum...Profil bilgim yanıltıyorsa kusura bakma arkadaşım çünkü ben biraz koyu antalyalıyım
Geçenlerde bi arkadaşlada konuşmuştuk bu mevzuyu

Bulunduğum şehirde hava güzel bizim evde serin rahatım yani...

tragedie

Emekli Yönetici

Rumman kendin formatlayabilirsin resimli anlatımlar var ama büyük ihtimal senin işletim sistemin windows vista legal sürüm win7 ye geçmen için ya illegal işletim sistemi yüklemen lazım yada vista cd ile formatlaman lazım ama benden sana tavsiye legal olan işletim sistemini kullan laptopların özellikleri biraz düşük oldugu için win7 64 bit i kasıyor

hacı fena amele yanığım oldu güneş kavurdu bugün ya

şapkasız çıkmasana sokağa ben zaten dışarıda çalıştıgım için güneş işlemiyor artık

--------------- Ekleme ---------------

belgesel 2009 yapımı Levent altyazı içindedir diye uyarı yok ondan indirmedim. altyazı sitelerinde altyazı ing

ya bende arıyorum şimdi hiç bir yerde yok fransızca ve portekizce altyazıları var

Tuba

Üye

Yok levent laptopu yeni aldım..orjinal windows7 64 bit var toshibai5 satellite .

s@hr@

Üye
valla öyle ya tr bulunca indirecem artık

tragedie

Emekli Yönetici
Rumman sen Ne yaptın ya bende laptop diyip geçtim canavar olsa gerek bu cihaz kurtarma cd sine gerek yok sadecede c diskindeki belgelerini d ye kopyalaman lazım kendisi ses görüntü anakart yani bütün driverlerini otomatikmen kuruyor şuan pc de sorun yok dimi birde orjinal cd si elinde varmı