15097 Üye - - - Eklendi - - - Oğuzhan' Alıntı: herkese iyi geceler iyi bayramlar Genişletmek için tıkla ... Sanada
- - - Eklendi - - - Oğuzhan' Alıntı: herkese iyi geceler iyi bayramlar Genişletmek için tıkla ... Sanada
Kingmortall Üye - SerkeŞ -' Alıntı: ben kimseden sayılmıyorum galiba Genişletmek için tıkla ... oo görmedim yaw kusura bakma naber
- SerkeŞ -' Alıntı: ben kimseden sayılmıyorum galiba Genişletmek için tıkla ... oo görmedim yaw kusura bakma naber
MasteLaa Üye Köyde olmam nedeni ile çok uğrayamadığım ( hatlar yüzünden ) bu bölüme gelip kuzucuklarıma selam vermek istedim Sizleri seviyorum kendinize iyi bakın
Köyde olmam nedeni ile çok uğrayamadığım ( hatlar yüzünden ) bu bölüme gelip kuzucuklarıma selam vermek istedim Sizleri seviyorum kendinize iyi bakın
SHS Üye kingmor' Alıntı: oo görmedim yaw kusura bakma naber Genişletmek için tıkla ... iyidir senden naber?
Kingmortall Üye - SerkeŞ -' Alıntı: iyidir senden naber? Genişletmek için tıkla ... 8 gün sonra ehliyet sınavım var sitresliyim
- SerkeŞ -' Alıntı: iyidir senden naber? Genişletmek için tıkla ... 8 gün sonra ehliyet sınavım var sitresliyim
SHS Üye cardanadam' Alıntı: iyi geceler arkadaşlar sabah işe gideceğim için bir uğrayayım dedim Genişletmek için tıkla ... iyi geceler - - - Eklendi - - - kingmor' Alıntı: 8 gün sonra ehliyet sınavım var sitresliyim Genişletmek için tıkla ... rahat ol alırsın, halledersin
cardanadam' Alıntı: iyi geceler arkadaşlar sabah işe gideceğim için bir uğrayayım dedim Genişletmek için tıkla ... iyi geceler - - - Eklendi - - - kingmor' Alıntı: 8 gün sonra ehliyet sınavım var sitresliyim Genişletmek için tıkla ... rahat ol alırsın, halledersin