otostopçu Üye son kral bu konuya 6dan sonra mesaj yazılmıyor en son mesajı kım atcak bakalım 05:59:59 da kim mesaj atıcak - - - Eklendi - - - iyi sabahlar hayırlı bayramlar
son kral bu konuya 6dan sonra mesaj yazılmıyor en son mesajı kım atcak bakalım 05:59:59 da kim mesaj atıcak - - - Eklendi - - - iyi sabahlar hayırlı bayramlar
son.kral Üye selamün aleyküm - - - Eklendi - - - benim mesajımda daha güneş doğmamıştı ama neresi kural ihlali
ANIL Admin son.kral' Alıntı: selamün aleyküm - - - Eklendi - - - benim mesajımda daha güneş doğmamıştı ama neresi kural ihlali Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam... 1 dakika 17 saniye geç kalmışsın
son.kral' Alıntı: selamün aleyküm - - - Eklendi - - - benim mesajımda daha güneş doğmamıştı ama neresi kural ihlali Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam... 1 dakika 17 saniye geç kalmışsın
son.kral Üye ama geçen, güneşin altında fazla durmayın diyerek silmişlerdi mesajı. güneşle bağlantısı yok mu yani
ANIL Admin son.kral' Alıntı: ama geçen, güneşin altında fazla durmayın diyerek silmişlerdi mesajı. güneşle bağlantısı yok mu yani Genişletmek için tıkla ... gece 12 sabah 6 arası mesaj yazılabilir diğer türlü mesajlar silinir. orada espri yapılmış sanırsam...
son.kral' Alıntı: ama geçen, güneşin altında fazla durmayın diyerek silmişlerdi mesajı. güneşle bağlantısı yok mu yani Genişletmek için tıkla ... gece 12 sabah 6 arası mesaj yazılabilir diğer türlü mesajlar silinir. orada espri yapılmış sanırsam...
StunnerDead Üye Selamun aleykum bayramınız kutlu olsun arkadaşlar çok durmayacağım bayramınızı kutlayım dedim.