doctorrr Üye - - - Eklendi - - - herkes sabah erken kalkıcak birazdan bende yatıcam bayram namazı var
phasan Üye 15097' Alıntı: Merhabalar tekrar ben geldim erken yatmak zorundayım - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ... yarın bayram oldugundan bende erken yatacam
15097' Alıntı: Merhabalar tekrar ben geldim erken yatmak zorundayım - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ... yarın bayram oldugundan bende erken yatacam
KayraBey Üye 15097' Alıntı: - - - Eklendi - - - - - - Eklendi - - - . - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ... Çok dusuncelisin bu gece hayırdır?
15097' Alıntı: - - - Eklendi - - - - - - Eklendi - - - . - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ... Çok dusuncelisin bu gece hayırdır?
15097 Üye KayraBey' Alıntı: Çok dusuncelisin bu gece hayırdır? Genişletmek için tıkla ... Sayfayı yeniliyordum o sırada da düşünüyordum
KayraBey' Alıntı: Çok dusuncelisin bu gece hayırdır? Genişletmek için tıkla ... Sayfayı yeniliyordum o sırada da düşünüyordum
codblackops2 Üye İyi geceler arkadaşlar sahurda bittiğine göre artık bu konu eski popülaritesini kaybeder
15097 Üye codblackops2' Alıntı: İyi geceler arkadaşlar sahurda bittiğine göre artık bu konu eski popülaritesini kaybeder Genişletmek için tıkla ... Maalesef Zaten yarında bayram
codblackops2' Alıntı: İyi geceler arkadaşlar sahurda bittiğine göre artık bu konu eski popülaritesini kaybeder Genişletmek için tıkla ... Maalesef Zaten yarında bayram
codblackops2 Üye 15097' Alıntı: Maalesef Zaten yarında bayram Genişletmek için tıkla ... yatmaya çalışacağım ama uyuyamam sanırım neyse görüşürüz
15097' Alıntı: Maalesef Zaten yarında bayram Genişletmek için tıkla ... yatmaya çalışacağım ama uyuyamam sanırım neyse görüşürüz
15097 Üye codblackops2' Alıntı: yatmaya çalışacağım ama uyuyamam sanırım neyse görüşürüz Genişletmek için tıkla ... Ben yatamıyorum bile yatsamda uyuyamayacağımı biliyorum görüşürüz. - - - Eklendi - - - El-CD' Alıntı: s.a Genişletmek için tıkla ... aleykümselam.
codblackops2' Alıntı: yatmaya çalışacağım ama uyuyamam sanırım neyse görüşürüz Genişletmek için tıkla ... Ben yatamıyorum bile yatsamda uyuyamayacağımı biliyorum görüşürüz. - - - Eklendi - - - El-CD' Alıntı: s.a Genişletmek için tıkla ... aleykümselam.