Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap

Benim tarayıcı iyi hızlı açıyor da bazen alıntılarda uzun bir mesaj yazdığım oluyor göndermiyor o yazıyı ben de o kadar yazımı kaydedemeden çıkıyorum.

androidin tarayıcısı çok iyi ve donanım güçlü olduğundan açığı kapatıyor. ama normal sitelere rahat girereken bizimkiler buranın pc sürümünde ne yazık ki kasıyor.

androidin tarayıcısı çok iyi ve donanım güçlü olduğundan açığı kapatıyor. ama normal sitelere rahat girereken bizimkiler buranın pc sürümünde ne yazık ki kasıyor.

valla ben EVO 3d olmasına rağmen kotam bitmesin diye opera mini ile ( mobile ile değil) giriyorum.

son.kral

Üye
tamam tarık seni kıramam
beyler az önce tarık adına söylediğim her şey şakadan ibaretti. Anlayacağınız o bana küfretmedi. Onun öyle bir insan olmadığını bildiğiniz için yanlış anlamayacığınızı düşünmüştüm ama söylememi istiyor. Onun da içi rahat etsin. O da haklı bizim gibi insanlar yanlış anlaşılmaktan hoşlanmaz.

Tepkiler: DreaMagiC

MasteLaa

Üye
Hepinize hayırlı günler ve tatiller gidiyorum belki uğrarım

Teşekkürler kardeşim söylediğin için.

MasteLaa

Üye

Haklısın bir şey yapılmalı

son.kral

Üye
ne demek tarık ım sen benim ilk göz ağrımsın
forumda yeni olduğum için her şeyi bana sen öğrettin. Ustama yanlış yapabilir miyim hiç yardımların için bende sana teşekkür ederim

son.kral

Üye
senin yerinde kim olursa olsun yardımcı olmazdı herhalde. Düşünsene sürekli yeni bir üye geliyor foruma ve bunlarla ilgilenmek ayrı bir dert ama sen herkes gibi değilsin senin yerin ayrı

Del Rey

Üye

Köye kuzum dayımların yanına ama köy de köy yani lavaboları dışarıda umarım telefon çeker de arada girerim foruma

Ben de bu akşam köyden geldim. Bizim ki de aynen öyle. Banyosu aşağıda (kullanmak yürek ister) yapımı esnasında babamın babasının babası tuvaleti koymayı unutmuş, o da çok komik duruyor şimdi yapıştırılmış gibi

Gencler artik mastelaa aramizda yok. Onu nasil tanirdiniz ? Hakkinizi helal ediyormusunuz?

son.kral

Üye
evet veysel sabahtan beri sizi işletiyorduk normalde biz arkadaşız dediğim gibi bana çok yardımcı oldu

Allaha şükür benim babamın babası suan içinde bulunduğum evimizi en iyi şekilde yaptırmış. bide tam yerini bulmuş = arsası 600 bin tl

- - - Eklendi - - -

evet veysel sabahtan beri sizi işletiyorduk normalde biz arkadaşız dediğim gibi bana çok yardımcı oldu

bu arada soyadim veyseloglu