son.kral Üye aaa bayan da varmış bu forumda ilk defa görüyorum. Hoş geldiniz( bayanlara saygılı konuşulur)
cardanadam Üye MasteLaa' Alıntı: Hayırdır Alpay'ım neye moralin bozuldu - - - Eklendi - - - Takma abim yapacak bir şey yok.. Genişletmek için tıkla ... hadi resimle büyüktü sildi yazıdan ne istedi onu neden sildi
MasteLaa' Alıntı: Hayırdır Alpay'ım neye moralin bozuldu - - - Eklendi - - - Takma abim yapacak bir şey yok.. Genişletmek için tıkla ... hadi resimle büyüktü sildi yazıdan ne istedi onu neden sildi
SHS Üye cardanadam' Alıntı: nasıl bozmam ya ben yarım saat uğraştım onları bulup eklemek için adam bir pm atar ya çokmu zor şeytan git daha büyüğünü köy diyor Genişletmek için tıkla ... haklısın abim söyleseler sende duzenlersin ama böyle yapıyorlar, direkt silme
cardanadam' Alıntı: nasıl bozmam ya ben yarım saat uğraştım onları bulup eklemek için adam bir pm atar ya çokmu zor şeytan git daha büyüğünü köy diyor Genişletmek için tıkla ... haklısın abim söyleseler sende duzenlersin ama böyle yapıyorlar, direkt silme
MasteLaa Üye Metin' Alıntı: çok çok çok iyiyim seni gördüm daha da iyi oldum Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ediyorum kuzum ben de seni gördüm iyi oldum alpayoktay' Alıntı: İyiyim şimdi Sen nasılsın görüşmeyeli Genişletmek için tıkla ... Ben de iyiyim işte bugün yolcuyum pek uğrayamam artık buralara 15 gün boyunca zaten ondan sonra okul var işte 2-3 saat sonra çıkacağız Kars'a yola
Metin' Alıntı: çok çok çok iyiyim seni gördüm daha da iyi oldum Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ediyorum kuzum ben de seni gördüm iyi oldum alpayoktay' Alıntı: İyiyim şimdi Sen nasılsın görüşmeyeli Genişletmek için tıkla ... Ben de iyiyim işte bugün yolcuyum pek uğrayamam artık buralara 15 gün boyunca zaten ondan sonra okul var işte 2-3 saat sonra çıkacağız Kars'a yola
TheMadness Üye DreaMagiC' Alıntı: Selamün Aleyküm beyler hepinize hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam
DreaMagiC' Alıntı: Selamün Aleyküm beyler hepinize hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam
Otroligt Üye DreaMagiC' Alıntı: Selamün Aleyküm beyler hepinize hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... TheMadness' Alıntı: Ben geldim Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldiniz Nasılsınız
DreaMagiC' Alıntı: Selamün Aleyküm beyler hepinize hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... TheMadness' Alıntı: Ben geldim Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldiniz Nasılsınız
TheMadness Üye alpayoktay' Alıntı: Hoşgeldiniz Nasılsınız Genişletmek için tıkla ... İyiyiz ne olsun sen nasılsın
SHS Üye DreaMagiC' Alıntı: Selamün Aleyküm beyler hepinize hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... a.s Tarık kardeşim hoşgeldin
DreaMagiC' Alıntı: Selamün Aleyküm beyler hepinize hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... a.s Tarık kardeşim hoşgeldin
MasteLaa Üye cardanadam' Alıntı: hadi resimle büyüktü sildi yazıdan ne istedi onu neden sildi Genişletmek için tıkla ... Haklısın abim.. DreaMagiC' Alıntı: Selamün Aleyküm beyler hepinize hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin abim TheMadness' Alıntı: Ben geldim Genişletmek için tıkla ... MAdness abim Hoş geldin nasılsın
cardanadam' Alıntı: hadi resimle büyüktü sildi yazıdan ne istedi onu neden sildi Genişletmek için tıkla ... Haklısın abim.. DreaMagiC' Alıntı: Selamün Aleyküm beyler hepinize hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin abim TheMadness' Alıntı: Ben geldim Genişletmek için tıkla ... MAdness abim Hoş geldin nasılsın
Otroligt Üye MasteLaa' Alıntı: Ben de iyiyim işte bugün yolcuyum pek uğrayamam artık buralara 15 gün boyunca zaten ondan sonra okul var işte 2-3 saat sonra çıkacağız Kars'a yola Genişletmek için tıkla ... İyi yolculuklar fatih Kahramanmaraş-Kars arası uzun mu ?
MasteLaa' Alıntı: Ben de iyiyim işte bugün yolcuyum pek uğrayamam artık buralara 15 gün boyunca zaten ondan sonra okul var işte 2-3 saat sonra çıkacağız Kars'a yola Genişletmek için tıkla ... İyi yolculuklar fatih Kahramanmaraş-Kars arası uzun mu ?