Hasan Üye - SerkeŞ -' Alıntı: ben yoktum ondan Genişletmek için tıkla ... Yarın 3ümüz yarışıyoz o zaman - - - Eklendi - - - Oğuzhan' Alıntı: evet ilk kim atıcak diye tartışıyoduk başka konuyu mesaj yazıyodum zaman kaybetmişim Genişletmek için tıkla ... Bi elimde e51 diğer elimde 6230i 6230i den saati açmıştım
- SerkeŞ -' Alıntı: ben yoktum ondan Genişletmek için tıkla ... Yarın 3ümüz yarışıyoz o zaman - - - Eklendi - - - Oğuzhan' Alıntı: evet ilk kim atıcak diye tartışıyoduk başka konuyu mesaj yazıyodum zaman kaybetmişim Genişletmek için tıkla ... Bi elimde e51 diğer elimde 6230i 6230i den saati açmıştım
Oğuzhan Üye - SerkeŞ -' Alıntı: ben yoktum ondan Genişletmek için tıkla ... Yarın ilk mesajı gördüğünüzde çpk ağlayacaksınız kendinizi alıştırmanızı yapmanızı tavsiye ederim
- SerkeŞ -' Alıntı: ben yoktum ondan Genişletmek için tıkla ... Yarın ilk mesajı gördüğünüzde çpk ağlayacaksınız kendinizi alıştırmanızı yapmanızı tavsiye ederim
SHS Üye Hasan' Alıntı: Yarın 3ümüz yarışıyoz o zaman Genişletmek için tıkla ... bana uyar - - - Eklendi - - - Oğuzhan' Alıntı: Yarın ilk mesajı gördüğünüzde çpk ağlayacaksınız kendinizi alıştırmanızı yapmanızı tavsiye ederim Genişletmek için tıkla ... niye ağlayayım, gençleri tebrik ederim
Hasan' Alıntı: Yarın 3ümüz yarışıyoz o zaman Genişletmek için tıkla ... bana uyar - - - Eklendi - - - Oğuzhan' Alıntı: Yarın ilk mesajı gördüğünüzde çpk ağlayacaksınız kendinizi alıştırmanızı yapmanızı tavsiye ederim Genişletmek için tıkla ... niye ağlayayım, gençleri tebrik ederim
Hasan Üye - SerkeŞ -' Alıntı: bana uyar - - - Eklendi - - - niye ağlayayım, gençleri tebrik ederim Genişletmek için tıkla ... [/B][/SIZE][/FONT]
- SerkeŞ -' Alıntı: bana uyar - - - Eklendi - - - niye ağlayayım, gençleri tebrik ederim Genişletmek için tıkla ... [/B][/SIZE][/FONT]
SHS Üye Oğuzhan' Alıntı: yarın görürüz Genişletmek için tıkla ... şimdiden kampa gircen di mi yarın için
cardanadam Üye - SerkeŞ -' Alıntı: a.s abi o imza ne öyle Genişletmek için tıkla ... hoşuma gitti çok komik demi
Oğuzhan Üye - SerkeŞ -' Alıntı: şimdiden kampa gircen di mi yarın için Genişletmek için tıkla ... Gerek yok ki ben zaten proyum - - - Eklendi - - - aleyküm selam cardan abi - - - Eklendi - - - yanlış anlamadım numara yaptım Mı?
- SerkeŞ -' Alıntı: şimdiden kampa gircen di mi yarın için Genişletmek için tıkla ... Gerek yok ki ben zaten proyum - - - Eklendi - - - aleyküm selam cardan abi - - - Eklendi - - - yanlış anlamadım numara yaptım Mı?
Hasan Üye Oğuzhan' Alıntı: Gerek yok ki ben zaten proyum - - - Eklendi - - - aleyküm selam cardan abi - - - Eklendi - - - yanlış anlamadım numara yaptım Mı? Genişletmek için tıkla ... Şu son cümlede ne demeye çalıştın onu anlamaya çalışıyorum
Oğuzhan' Alıntı: Gerek yok ki ben zaten proyum - - - Eklendi - - - aleyküm selam cardan abi - - - Eklendi - - - yanlış anlamadım numara yaptım Mı? Genişletmek için tıkla ... Şu son cümlede ne demeye çalıştın onu anlamaya çalışıyorum