s@hr@ Üye halil09' Alıntı: herkese tekrar iyi geceler kendinize iyi davranın görüşmek üzere... Genişletmek için tıkla ... iyi geceler...
halil09' Alıntı: herkese tekrar iyi geceler kendinize iyi davranın görüşmek üzere... Genişletmek için tıkla ... iyi geceler...
tragedie Emekli Yönetici -YARINIYOK-' Alıntı: sağolun hoşbuldum çok şükür bu günlerede sizler nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... sagolasın nadide idare eder biz sende iyisindir inş sahra25' Alıntı: iyi geceler ben kaçıyorum Allah'a emanet olun Genişletmek için tıkla ... sahra kendine iyi bak halil09' Alıntı: herkese tekrar iyi geceler kendinize iyi davranın görüşmek üzere... Genişletmek için tıkla ... Halil kardeşim iyi geceler kal saglıcaklan
-YARINIYOK-' Alıntı: sağolun hoşbuldum çok şükür bu günlerede sizler nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... sagolasın nadide idare eder biz sende iyisindir inş sahra25' Alıntı: iyi geceler ben kaçıyorum Allah'a emanet olun Genişletmek için tıkla ... sahra kendine iyi bak halil09' Alıntı: herkese tekrar iyi geceler kendinize iyi davranın görüşmek üzere... Genişletmek için tıkla ... Halil kardeşim iyi geceler kal saglıcaklan
Tuba Üye sahra25' Alıntı: iyi geceler ben kaçıyorum Allah'a emanet olun Genişletmek için tıkla ... halil09' Alıntı: herkese tekrar iyi geceler kendinize iyi davranın görüşmek üzere... Genişletmek için tıkla ... Allah Rahatlık Versin Arkadaşlar.... --------------- Ekleme --------------- -YARINIYOK-' Alıntı: sağolun hoşbuldum çok şükür bu günlerede sizler nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... İyilik Nadide sende Ne var ne Yok?
sahra25' Alıntı: iyi geceler ben kaçıyorum Allah'a emanet olun Genişletmek için tıkla ... halil09' Alıntı: herkese tekrar iyi geceler kendinize iyi davranın görüşmek üzere... Genişletmek için tıkla ... Allah Rahatlık Versin Arkadaşlar.... --------------- Ekleme --------------- -YARINIYOK-' Alıntı: sağolun hoşbuldum çok şükür bu günlerede sizler nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... İyilik Nadide sende Ne var ne Yok?
Tuba Üye -YARINIYOK-' Alıntı: giden arkadaşlara iyi geceler bende ne olsun ki... şükür yaşadığımız her güne Genişletmek için tıkla ... evet... Şükür...Şükür:::Şükür...Nadide... Bende gidiyorum...Hepinize Allah Rahatlık Versin...Allah bu günlerimizi aratmasın...sağlıkcakla kalın...
-YARINIYOK-' Alıntı: giden arkadaşlara iyi geceler bende ne olsun ki... şükür yaşadığımız her güne Genişletmek için tıkla ... evet... Şükür...Şükür:::Şükür...Nadide... Bende gidiyorum...Hepinize Allah Rahatlık Versin...Allah bu günlerimizi aratmasın...sağlıkcakla kalın...
tragedie Emekli Yönetici valla Ne yalan söyliyim Bazen bende çok yorgun hissediyorum kendimi bazen umudum kırılıyor başarısız olduğum zamanlar alıp başımı gitmek geliyor içimden ama cesaret edemiyorum...
valla Ne yalan söyliyim Bazen bende çok yorgun hissediyorum kendimi bazen umudum kırılıyor başarısız olduğum zamanlar alıp başımı gitmek geliyor içimden ama cesaret edemiyorum...
tragedie Emekli Yönetici sagolasın halitcim buralardayım asıl sen nerelerdesin pc acayip virüs kaptı ne kadar program varsa indirip tarattım bugün kaspersky başarılı gerisi hikaye
sagolasın halitcim buralardayım asıl sen nerelerdesin pc acayip virüs kaptı ne kadar program varsa indirip tarattım bugün kaspersky başarılı gerisi hikaye