MrTech
Üye
Sağolasın mahir'im de hani yemekler
iyisin demek Allah iyilik versin.
bkz.Haydar Dümen
Adam Bi Uyduruyor.Aynı Topaloglu
şimdi forumda 'hizan' adlı bir abi(44 yaşında) forumda n8'i ola bir bayan kulanıcıya yardım etmek istemiş.teamwieverdan halledememişler kızın pcsi yavaş oldugu için.istanbulda birbirlerine yakın bir semtte oturuyorlarmış neyse kızada acil telefon lazımmış hizan abi de kıza kendi n8'ini vermiş ve kızın n8'ini dead flash atarak kurtarmış.sonra tekrar buluştuklarında hizan abi kızdan almış telefonunu içindekilere bi bakmış kızın uygunsuz resimleri.sonra aramış hoop ne ayak felan demiş kızda demişki seni istiyorum (özür dilerim bu arada beyler) evlenelim zart zurt o gün bugündür rahatsız ediyormuş hizan abiyi.o da konu açtı böyle böyle diye konu silinmiş.bizde n8li bayanları arıyoruz forumda kim olabilir diye öyle işte (işin kötüsü hizan abi söylemiyor kızın nickini.)
Sağolasın mahir'im de hani yemekler
Ahahaşimdi forumda 'hizan' adlı bir abi(44 yaşında) forumda n8'i ola bir bayan kulanıcıya yardım etmek istemiş.teamwieverdan halledememişler kızın pcsi yavaş oldugu için.istanbulda birbirlerine yakın bir semtte oturuyorlarmış neyse kızada acil telefon lazımmış hizan abi de kıza kendi n8'ini vermiş ve kızın n8'ini dead flash atarak kurtarmış.sonra tekrar buluştuklarında hizan abi kızdan almış telefonunu içindekilere bi bakmış kızın uygunsuz resimleri.sonra aramış hoop ne ayak felan demiş kızda demişki seni istiyorum (özür dilerim bu arada beyler) evlenelim zart zurt o gün bugündür rahatsız ediyormuş hizan abiyi.o da konu açtı böyle böyle diye konu silinmiş.bizde n8li bayanları arıyoruz forumda kim olabilir diye öyle işte (işin kötüsü hizan abi söylemiyor kızın nickini.)
Huhhuuuşimdi forumda 'hizan' adlı bir abi(44 yaşında) forumda n8'i ola bir bayan kulanıcıya yardım etmek istemiş.teamwieverdan halledememişler kızın pcsi yavaş oldugu için.istanbulda birbirlerine yakın bir semtte oturuyorlarmış neyse kızada acil telefon lazımmış hizan abi de kıza kendi n8'ini vermiş ve kızın n8'ini dead flash atarak kurtarmış.sonra tekrar buluştuklarında hizan abi kızdan almış telefonunu içindekilere bi bakmış kızın uygunsuz resimleri.sonra aramış hoop ne ayak felan demiş kızda demişki seni istiyorum (özür dilerim bu arada beyler) evlenelim zart zurt o gün bugündür rahatsız ediyormuş hizan abiyi.o da konu açtı böyle böyle diye konu silinmiş.bizde n8li bayanları arıyoruz forumda kim olabilir diye öyle işte (işin kötüsü hizan abi söylemiyor kızın nickini.)
bkz.Haydar Dümen
la yanlış anlama hizan abi kızı değil kız hizan abiyi istiyor
konu silinmeden 2 dakika önce açtım okudum okuyu hizan abi de yaşı kemale ermiş yanikim acaba merak ediyorum.
Huhhuuu
Kimi felan mı var Mahir kaç yaşında adam evlense miydi
konu silinmeden 2 dakika önce açtım okudum okuyu hizan abi de yaşı kemale ermiş yanikim acaba merak ediyorum.
Kimi felan mı var Mahir kaç yaşında adam evlense miydi
AhahaHizan abi root yapınca garanti bozulmaz demişti takılmıştım meğer bayağı büyükmüş 44 maşallah
Ama adam iyilik yapmış başına kalmış
Lizeli Ercenus
Liseye yeni geçiş dönemindeki yaşar seniliseli yaşar
Kız Hizan Abiye Asık Olmus.
kızda genç ha 20-25 yaşlarında
- - - Eklendi - - -
kızda genç ha 20-25 yaşlarında
- - - Eklendi - - -
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?