Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Ben geldimm nasılsınız millet

bende geldim selamün aleyküm

- - - Eklendi - - -

iyi olmaya çalışıyoruz adem sen nasılsın?

bende iyiyim bugün az kalsın sahur kaçıyordu ben 3.30 gibi kalktım hemen uyandırdım evdekileri

bende uyumazdım da hiçbir gece , bazı arkadaşlarla tartışınca bir diğeri uyuyakalınca ve bilgisayarı kapatınca insan hiç yapacak birşey bulamayıp uyuyor

- - - Eklendi - - -

m.maxicep.com ama ben sevmedim opera ölçekleme yapamıyor durmadan sağ sol yapmaktan bıktım normal siteye girdim opera tam ölçek sunuyor

hayırdır kiminle tartıştın niye tartıştın?

- - - Eklendi - - -

benimde pek içime sinmedi ya. O kadar uğraşılmış emek verilmiş ama çok hata yapıyor. Bir yerde mesela fatih mesaj göndermişti o mesajı sonradan ömer in miş gibi gösterdi
bir kere mesaj attım iki kere gitti... Yazıyı renklendiremedim yani daha çok işi var geliştirilmesi lazım

bi arkadaş mesajlara cevap vermedi de ondan site konusuna gelirsek :tamam ara yüz süper ama şu geçici admin arkadaş düzeltecek sorunları

benimde pek içime sinmedi ya. O kadar uğraşılmış emek verilmiş ama çok hata yapıyor. Bir yerde mesela fatih mesaj göndermişti o mesajı sonradan ömer in miş gibi gösterdi
bir kere mesaj attım iki kere gitti... Yazıyı renklendiremedim yani daha çok işi var geliştirilmesi lazım

- - - Eklendi - - -

deneme!

bir mesajı iki defa göndermişsin

kapanış müsabakasına az kaldı sende var mısın adem?

- - - Eklendi - - -

bugün izin vermem ömer!
Herkese hayırlı günler

15097

Üye
Herkese merhaba.

ANIL

Admin
herkese merhaba...