SHS Üye Hasan' Alıntı: Telefonu bağlıyınca oluyo ama 1 saat dayanıyor telefon şarjda duracak anca öyle girerim bi de artık pc internete girmiyor Genişletmek için tıkla ... o niye? bozdun mu hemen
Hasan' Alıntı: Telefonu bağlıyınca oluyo ama 1 saat dayanıyor telefon şarjda duracak anca öyle girerim bi de artık pc internete girmiyor Genişletmek için tıkla ... o niye? bozdun mu hemen
SHS Üye 15097' Alıntı: bence telefonunu pcye baglayıp pcden nete girsin.3g varsa bayağı hızlı olur. Genişletmek için tıkla ... Hasan'a söyle her türlü girerim ben
15097' Alıntı: bence telefonunu pcye baglayıp pcden nete girsin.3g varsa bayağı hızlı olur. Genişletmek için tıkla ... Hasan'a söyle her türlü girerim ben
MasteLaa Üye plusnettr' Alıntı: Hoşbulduk sizler nasılsınız Evet geciktim genelde kendi net paketimden de harcıyor erken giriyordum da bu gün cimriliğim tuttu sahur paketi başlasın öyle gireyim dedim. Genişletmek için tıkla ... Benim de paket bitti sağolsun artık 2 ile 6 arası yine de girebiliyorum
plusnettr' Alıntı: Hoşbulduk sizler nasılsınız Evet geciktim genelde kendi net paketimden de harcıyor erken giriyordum da bu gün cimriliğim tuttu sahur paketi başlasın öyle gireyim dedim. Genişletmek için tıkla ... Benim de paket bitti sağolsun artık 2 ile 6 arası yine de girebiliyorum
Hasan Üye - SerkeŞ -' Alıntı: o niye? bozdun mu hemen Genişletmek için tıkla ... bilmiyom girmedi bi türlü http://img47.resimup.net/pm/21NR.html
- SerkeŞ -' Alıntı: o niye? bozdun mu hemen Genişletmek için tıkla ... bilmiyom girmedi bi türlü http://img47.resimup.net/pm/21NR.html
15097 Üye DreaMagiC' Alıntı: Selamün Aleyküm gececiler nasılsınız Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam - - - Eklendi - - - - SerkeŞ -' Alıntı: Hasan'a söyle her türlü girerim ben Genişletmek için tıkla ... Hasan oku yazdıklarımı
DreaMagiC' Alıntı: Selamün Aleyküm gececiler nasılsınız Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam - - - Eklendi - - - - SerkeŞ -' Alıntı: Hasan'a söyle her türlü girerim ben Genişletmek için tıkla ... Hasan oku yazdıklarımı
Hasan Üye 15097' Alıntı: bence telefonunu pcye baglayıp pcden nete girsin.3g varsa bayağı hızlı olur. Genişletmek için tıkla ... Var ama böyle daha iyi opera mini ile
15097' Alıntı: bence telefonunu pcye baglayıp pcden nete girsin.3g varsa bayağı hızlı olur. Genişletmek için tıkla ... Var ama böyle daha iyi opera mini ile
SHS Üye Hasan' Alıntı: bilmiyom girmedi bi türlü Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... ünlü eserim
Hasan' Alıntı: bilmiyom girmedi bi türlü Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... ünlü eserim
SHS Üye 15097' Alıntı: Ben gidiyorum hepiniz kendinize iyi bakın daha sonra görüşürüz Genişletmek için tıkla ... sende kib
15097' Alıntı: Ben gidiyorum hepiniz kendinize iyi bakın daha sonra görüşürüz Genişletmek için tıkla ... sende kib
Hasan Üye - SerkeŞ -' Alıntı: ünlü eserim Genişletmek için tıkla ... Benim telefonu yanına koysak süper olurdu telefonun tuşlar yok sanki
- SerkeŞ -' Alıntı: ünlü eserim Genişletmek için tıkla ... Benim telefonu yanına koysak süper olurdu telefonun tuşlar yok sanki
SHS Üye Hasan' Alıntı: Bana herşey bedava opera, oupeng,uc vs. Vs. Genişletmek için tıkla ... hava ve su da var
Hasan' Alıntı: Bana herşey bedava opera, oupeng,uc vs. Vs. Genişletmek için tıkla ... hava ve su da var
SHS Üye Hasan' Alıntı: Benim telefonu yanına koysak süper olurdu telefonun tuşlar yok sanki Genişletmek için tıkla ... senin tele yapıştırırız tuşlu olur
Hasan' Alıntı: Benim telefonu yanına koysak süper olurdu telefonun tuşlar yok sanki Genişletmek için tıkla ... senin tele yapıştırırız tuşlu olur