plusnettr Üye Hoşbulduk sizler nasılsınız Evet geciktim genelde kendi net paketimden de harcıyor erken giriyordum da bu gün cimriliğim tuttu sahur paketi başlasın öyle gireyim dedim.
Hoşbulduk sizler nasılsınız Evet geciktim genelde kendi net paketimden de harcıyor erken giriyordum da bu gün cimriliğim tuttu sahur paketi başlasın öyle gireyim dedim.
Hasan Üye - SerkeŞ -' Alıntı: Hasane51 Genişletmek için tıkla ... google a hasane51 yazınca yaptığın avatar çıkıyor
- SerkeŞ -' Alıntı: Hasane51 Genişletmek için tıkla ... google a hasane51 yazınca yaptığın avatar çıkıyor
15097 Üye - SerkeŞ -' Alıntı: yok mu komşu da falan Genişletmek için tıkla ... bence telefonunu pcye baglayıp pcden nete girsin.3g varsa bayağı hızlı olur.
- SerkeŞ -' Alıntı: yok mu komşu da falan Genişletmek için tıkla ... bence telefonunu pcye baglayıp pcden nete girsin.3g varsa bayağı hızlı olur.
SHS Üye Hasan' Alıntı: google a hasane51 yazınca yaptığın avatar çıkıyor Genişletmek için tıkla ... harbi mi
Hasan Üye - SerkeŞ -' Alıntı: yok mu komşu da falan Genişletmek için tıkla ... Telefonu bağlıyınca oluyo ama 1 saat dayanıyor telefon şarjda duracak anca öyle girerim bi de artık pc internete girmiyor
- SerkeŞ -' Alıntı: yok mu komşu da falan Genişletmek için tıkla ... Telefonu bağlıyınca oluyo ama 1 saat dayanıyor telefon şarjda duracak anca öyle girerim bi de artık pc internete girmiyor