MasteLaa Üye OttomaN TigeR' Alıntı: ucuz değil mı? Genişletmek için tıkla ... En son kampanya ile 20 ye 1 gb sınırsız almıştım ama Turkcell diğer operatörlere göre daha pahalı
OttomaN TigeR' Alıntı: ucuz değil mı? Genişletmek için tıkla ... En son kampanya ile 20 ye 1 gb sınırsız almıştım ama Turkcell diğer operatörlere göre daha pahalı
doctorrr Üye aga benim kütüğüm ankaradaymış ben ankaralıyım ozaman yeşdeımda orda vaayyy hele heleeeee Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız - - - Eklendi - - - sahura bi saat falan var halaybaşı yapıyorum giren varsa
aga benim kütüğüm ankaradaymış ben ankaralıyım ozaman yeşdeımda orda vaayyy hele heleeeee Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız - - - Eklendi - - - sahura bi saat falan var halaybaşı yapıyorum giren varsa
OttomaN TigeR Üye MasteLaa' Alıntı: En son kampanya ile 20 ye 1 gb sınırsız almıştım ama Turkcell diğer operatörlere göre daha pahalı Genişletmek için tıkla ... maalesef bende turkcell kullanıyorum
MasteLaa' Alıntı: En son kampanya ile 20 ye 1 gb sınırsız almıştım ama Turkcell diğer operatörlere göre daha pahalı Genişletmek için tıkla ... maalesef bende turkcell kullanıyorum
SHS Üye Hasan' Alıntı: Metin sonra devam ederiz batarya zayıf bi de 1 saat önce dolmuştu Genişletmek için tıkla ... tamam naptın bi saatte
Hasan' Alıntı: Metin sonra devam ederiz batarya zayıf bi de 1 saat önce dolmuştu Genişletmek için tıkla ... tamam naptın bi saatte
MasteLaa Üye OttomaN TigeR' Alıntı: maalesef bende turkcell kullanıyorum Genişletmek için tıkla ... Hızlı ama çok pahalı Bir ara Avea'ya mı geçsem diye düşündüm
OttomaN TigeR' Alıntı: maalesef bende turkcell kullanıyorum Genişletmek için tıkla ... Hızlı ama çok pahalı Bir ara Avea'ya mı geçsem diye düşündüm
MasteLaa Üye OttomaN TigeR' Alıntı: ben değiştirmeyi düşünmüyorum ama pahalı cidden Genişletmek için tıkla ... Ben de hızı yüzünden vazgeçemiyorum Keşke biraz ucuzlasa yahu çok kötü oluyor böyle internetsiz bilgisayar gibi
OttomaN TigeR' Alıntı: ben değiştirmeyi düşünmüyorum ama pahalı cidden Genişletmek için tıkla ... Ben de hızı yüzünden vazgeçemiyorum Keşke biraz ucuzlasa yahu çok kötü oluyor böyle internetsiz bilgisayar gibi
doctorrr Üye MasteLaa' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bunları pek dinlemem ama türk popuna bu kadar öykeliyim
MasteLaa' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bunları pek dinlemem ama türk popuna bu kadar öykeliyim