doctorrr Üye __xXx__' Alıntı: hosbulduk yunus nasılsın Genişletmek için tıkla ... çok şükür yaa idare ediyoruz
__xXx__ Üye OttomaN TigeR' Alıntı: iyiyim Arda sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyi sayılırım pek değilim ama abicim sağol. görüşemiyoruz pek
OttomaN TigeR' Alıntı: iyiyim Arda sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyi sayılırım pek değilim ama abicim sağol. görüşemiyoruz pek
OttomaN TigeR Üye - SerkeŞ -' Alıntı: abe hoşgeldin be ya Genişletmek için tıkla ... hoş buldum Metin nasılsın beya?
doctorrr Üye gökçen abiii? - - - Eklendi - - - Şu anda 23 kişi bu konuyu okuyor. (9 üye ve 14 misafir) ynsemrekose, Pondusss+, __xXx__, BreakerZote, ChaLLenGeR, vipp500, DreaMagiC+
gökçen abiii? - - - Eklendi - - - Şu anda 23 kişi bu konuyu okuyor. (9 üye ve 14 misafir) ynsemrekose, Pondusss+, __xXx__, BreakerZote, ChaLLenGeR, vipp500, DreaMagiC+
__xXx__ Üye Pondusss' Alıntı: benim babam da yıllar önce geçirmişti. Durumu iyi mi peki Genişletmek için tıkla ... su an komadaymış yarın görmeye gideceğim
Pondusss' Alıntı: benim babam da yıllar önce geçirmişti. Durumu iyi mi peki Genişletmek için tıkla ... su an komadaymış yarın görmeye gideceğim
OttomaN TigeR Üye __xXx__' Alıntı: iyi sayılırım pek değilim ama abicim sağol. görüşemiyoruz pek Genişletmek için tıkla ... artık nadir takılıyorum Arda o yüzden pek görüşemiyoruz. Sen neden iyi değilsin
__xXx__' Alıntı: iyi sayılırım pek değilim ama abicim sağol. görüşemiyoruz pek Genişletmek için tıkla ... artık nadir takılıyorum Arda o yüzden pek görüşemiyoruz. Sen neden iyi değilsin
Amaru Shady Üye __xXx__' Alıntı: su an komadaymış yarın görmeye gideceğim Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun tekrar
__xXx__' Alıntı: su an komadaymış yarın görmeye gideceğim Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun tekrar
MasteLaa Üye __xXx__' Alıntı: bir arkadaşım trafik kazası geçirmiş smart ona üzüldüm Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun abim durumu nasıl ? Ben de dostumu kaybetmiştim en yakınımı trafik kazasında
__xXx__' Alıntı: bir arkadaşım trafik kazası geçirmiş smart ona üzüldüm Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun abim durumu nasıl ? Ben de dostumu kaybetmiştim en yakınımı trafik kazasında
OttomaN TigeR Üye ynsemrekose' Alıntı: gökçen abiii? - - - Eklendi - - - Şu anda 23 kişi bu konuyu okuyor. (9 üye ve 14 misafir) ynsemrekose, Pondusss+, __xXx__, BreakerZote, ChaLLenGeR, vipp500, DreaMagiC+ Genişletmek için tıkla ... nörüyon?
ynsemrekose' Alıntı: gökçen abiii? - - - Eklendi - - - Şu anda 23 kişi bu konuyu okuyor. (9 üye ve 14 misafir) ynsemrekose, Pondusss+, __xXx__, BreakerZote, ChaLLenGeR, vipp500, DreaMagiC+ Genişletmek için tıkla ... nörüyon?
__xXx__ Üye OttomaN TigeR' Alıntı: artık nadir takılıyorum Arda o yüzden pek görüşemiyoruz. Sen neden iyi değilsin Genişletmek için tıkla ... arkadaşım kaza geçirmiş abi ona üzüldüm
OttomaN TigeR' Alıntı: artık nadir takılıyorum Arda o yüzden pek görüşemiyoruz. Sen neden iyi değilsin Genişletmek için tıkla ... arkadaşım kaza geçirmiş abi ona üzüldüm
MasteLaa Üye OttomaN TigeR' Alıntı: iyiyim Fatih hoş buldum sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Ben de iyiyim abim çok sağolasın da görünmüyorsun buralarda sensiz eksiğiz biliyorsun değil mi
OttomaN TigeR' Alıntı: iyiyim Fatih hoş buldum sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Ben de iyiyim abim çok sağolasın da görünmüyorsun buralarda sensiz eksiğiz biliyorsun değil mi
doctorrr Üye OttomaN TigeR' Alıntı: nörüyon? Genişletmek için tıkla ... n'öreyim işte ramazanda bitti be abi
__xXx__ Üye MasteLaa' Alıntı: Geçmiş olsun abim durumu nasıl ? Ben de dostumu kaybetmiştim en yakınımı trafik kazasında Genişletmek için tıkla ... şu an çok fazla bilgim yiok bu arada millet bana müsade bi merhaba diyip çıkacaktım hazırlanmam lazım kendinize iyi bakın
MasteLaa' Alıntı: Geçmiş olsun abim durumu nasıl ? Ben de dostumu kaybetmiştim en yakınımı trafik kazasında Genişletmek için tıkla ... şu an çok fazla bilgim yiok bu arada millet bana müsade bi merhaba diyip çıkacaktım hazırlanmam lazım kendinize iyi bakın
MasteLaa Üye Pondusss' Alıntı: Bana 10 15 dk müsade Genişletmek için tıkla ... Hadi izin verdim - - - Eklendi - - - __xXx__' Alıntı: şu an çok fazla bilgim yiok bu arada millet bana müsade bi merhaba diyip çıkacaktım hazırlanmam lazım kendinize iyi bakın Genişletmek için tıkla ... Görüşürüz abim
Pondusss' Alıntı: Bana 10 15 dk müsade Genişletmek için tıkla ... Hadi izin verdim - - - Eklendi - - - __xXx__' Alıntı: şu an çok fazla bilgim yiok bu arada millet bana müsade bi merhaba diyip çıkacaktım hazırlanmam lazım kendinize iyi bakın Genişletmek için tıkla ... Görüşürüz abim
doctorrr Üye MasteLaa' Alıntı: Hadi izin verdim Genişletmek için tıkla ... allah allah - - - Eklendi - - - __xXx__' Alıntı: şu an çok fazla bilgim yiok bu arada millet bana müsade bi merhaba diyip çıkacaktım hazırlanmam lazım kendinize iyi bakın Genişletmek için tıkla ... görüşürüz
MasteLaa' Alıntı: Hadi izin verdim Genişletmek için tıkla ... allah allah - - - Eklendi - - - __xXx__' Alıntı: şu an çok fazla bilgim yiok bu arada millet bana müsade bi merhaba diyip çıkacaktım hazırlanmam lazım kendinize iyi bakın Genişletmek için tıkla ... görüşürüz