Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

s@hr@

Üye
hoşgeldin ama ben gidiyorum halit
iyi geceler arkadaşlar

Yağmur

Üye
bende inatçıyım bi kere

haltie

Üye
geldim geldim .ok fena uykum var ama kafamı zor tutuyorum arada uyuya kalıyoru

nasılsınız bakim levent naber kardeşim salıya kadar havalar kapalı

Yağmur

Üye
levent ortada bir yerde anlaşalım yoksa bu böyle uzar gider... takıntılıyım sonuçta

tragedie

Emekli Yönetici
sagolasın Halitcim iyiyim çok sen nasılsın

--------------- Ekleme ---------------

levent ortada bir yerde anlaşalım yoksa bu böyle uzar gider... takıntılıyım sonuçta

anlaşalım dediğin ne yani ben yenilgiyi kabul edip çekilicem bu mudur yani olay pışık şimdi dahada inatçıyım

tragedie

Emekli Yönetici
hüseyin hoş geldin kardeşim geçen facebookta bir şey dedin yarım kaldı merak ettim şimdi söyle

Yağmur

Üye
sagolasın Halitcim iyiyim çok sen nasılsın

anlaşalım dediğin ne yani ben yenilgiyi kabul edip çekilicem bu mudur yani olay pışık şimdi dahada inatçıyım

yaaaaaaaaa...............
sana kabul et demedim ikimizde kabul edelim bitsin diyorum... bitirmezsen bende bitirmem... :P

hoşgeldin hüseyin...

tragedie

Emekli Yönetici
neyi bitiricem

hoşbulduk abi yarım kalmıştı lafım, tam yazacaktım pc dondu, '' pc ile başım dertte diyecektim'' ki pc kafayı yedi, formatladım şuan bi sorun yok gibi gözüküyor

Yağmur

Üye
daha çok inada bindirdim dedin ya onu diyorum sen devam edersen inada bende ederim bitmez bu... ortada buluşalım diyorummmm

tragedie

Emekli Yönetici
hoşbulduk abi yarım kalmıştı lafım, tam yazacaktım pc dondu, '' pc ile başım dertte diyecektim'' ki pc kafayı yedi, formatladım şuan bi sorun yok gibi gözüküyor

bende merak ettim dedim pc dedi gitti bir şeymi oldu

daha çok inada bindirdim dedin ya onu diyorum sen devam edersen inada bende ederim bitmez bu... ortada buluşalım diyorummmm

tamam o zaman affediyorum seni ama bir daha olmasın

bu arada hoşbulduk tekrardan nasılsınız ne var ne yok?

Yağmur

Üye
bak ya küserim ama he... ben seni affettim burda bitsin tamam...

sağolasın abi iyiyim farmvilleyi nadasa bırakmışsın

Yağmur

Üye
gıcıklık yapma işte levent affedilecek birşey yapmadım ki affediyosun beni ama sen yaptın

Yağmur

Üye
neyse bakalım. devam ettirirdim ama kendimi iyi hisetmiyorum...