Amaru Shady Üye Satranç diye bir oyun var ve ben hayatım boyunca sadece bir oyun olduğunu bilicem. Oynamaya kalksam beynim burnumdan akar gibime geliyor.
Satranç diye bir oyun var ve ben hayatım boyunca sadece bir oyun olduğunu bilicem. Oynamaya kalksam beynim burnumdan akar gibime geliyor.
Amaru Shady Üye - SerkeŞ -' Alıntı: elektrik mi kesilir ya bu saatte Genişletmek için tıkla ... burda da sular yok ama şikayetci değilim. Hamd olsun marketten aldık. Ya alamasaydık? Sen de git marketten elektrik al
- SerkeŞ -' Alıntı: elektrik mi kesilir ya bu saatte Genişletmek için tıkla ... burda da sular yok ama şikayetci değilim. Hamd olsun marketten aldık. Ya alamasaydık? Sen de git marketten elektrik al
Amaru Shady Üye cehenneme düşsem okey takımı, 51, tavla, ganyan bayii filan götürürüm. Şeytanımız da bol olur. Oh mis. - - - Eklendi - - - Sabahları börekçiye halay çekerek bi giriyorum, hemen anlıyor kürt böreği istediğimi, büyük çayla birlikte servis yapıyor.
cehenneme düşsem okey takımı, 51, tavla, ganyan bayii filan götürürüm. Şeytanımız da bol olur. Oh mis. - - - Eklendi - - - Sabahları börekçiye halay çekerek bi giriyorum, hemen anlıyor kürt böreği istediğimi, büyük çayla birlikte servis yapıyor.
Amaru Shady Üye kürt börekleri fırında olay çıkardı, molotof filan atmaya başladılar. çatışma sürüyor. domates, göstericilerin üstüne dolmalık biber atıyor. - - - Eklendi - - - Walter bey sizin uyuşturucuyu çok meth ettiler valla
kürt börekleri fırında olay çıkardı, molotof filan atmaya başladılar. çatışma sürüyor. domates, göstericilerin üstüne dolmalık biber atıyor. - - - Eklendi - - - Walter bey sizin uyuşturucuyu çok meth ettiler valla
Amaru Shady Üye The world is Mine, Ece, Alev, Özge, Melis filan yani. - - - Eklendi - - - I am sensiz and i know it
Metin MF Üye Arkadaşlar masaüstü yarışmasının oylama kısmındayız oylama yapar mısınız http://www.maxicep.com/maxicep-yarismalari/en-guzel-masaustu-yarismasi-oylama-681063.html .
Arkadaşlar masaüstü yarışmasının oylama kısmındayız oylama yapar mısınız http://www.maxicep.com/maxicep-yarismalari/en-guzel-masaustu-yarismasi-oylama-681063.html .