doctorrr Üye __xXx__' Alıntı: etmeyelim mi - - - Eklendi - - - ilacı almaya ne gerek var tepesinden indir yumruğu Genişletmek için tıkla ...
__xXx__' Alıntı: etmeyelim mi - - - Eklendi - - - ilacı almaya ne gerek var tepesinden indir yumruğu Genişletmek için tıkla ...
Amaru Shady Üye __xXx__' Alıntı: neyse millet benden bu kadar sahura kadar şekerleme yapayım biraz - - - Eklendi - - - sahurdan sonra olur mu Genişletmek için tıkla ... belki
__xXx__' Alıntı: neyse millet benden bu kadar sahura kadar şekerleme yapayım biraz - - - Eklendi - - - sahurdan sonra olur mu Genişletmek için tıkla ... belki
__xXx__ Üye ynsemrekose' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... kafa atmican hacı yumruk atacaksın - - - Eklendi - - - Pondusss' Alıntı: belki Genişletmek için tıkla ...
ynsemrekose' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... kafa atmican hacı yumruk atacaksın - - - Eklendi - - - Pondusss' Alıntı: belki Genişletmek için tıkla ...
Amaru Shady Üye ''1969'da içkiyi ve kadınları bıraktım. Hayatımda geçirdiğim en berbat 20 dakikaydı.'' George BEST. - - - Eklendi - - - __xXx__' Alıntı: kafa atmican hacı yumruk atacaksın - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ... napalım
''1969'da içkiyi ve kadınları bıraktım. Hayatımda geçirdiğim en berbat 20 dakikaydı.'' George BEST. - - - Eklendi - - - __xXx__' Alıntı: kafa atmican hacı yumruk atacaksın - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ... napalım
wade_flash.3 Üye Hep birşeyler icinde, Kaybolduk sessizce. Tükendi umutlar Yaşanmadan gizlice. Bir zehir sardı bedeni, Öldürmeyen surunduren Raziyim artık yeter Ne olur kurtar beni! Kayboldum tenimden Ne gelir ki elimden Fırlattım tüm yalanları Çırılçıplak kaldım birden. Barış akarsu dinliyordum.
Hep birşeyler icinde, Kaybolduk sessizce. Tükendi umutlar Yaşanmadan gizlice. Bir zehir sardı bedeni, Öldürmeyen surunduren Raziyim artık yeter Ne olur kurtar beni! Kayboldum tenimden Ne gelir ki elimden Fırlattım tüm yalanları Çırılçıplak kaldım birden. Barış akarsu dinliyordum.
MasteLaa Üye - SerkeŞ -' Alıntı: offf Genişletmek için tıkla ... Metin abim hoşş geldin özledik yahu neredesin
MasteLaa Üye ynsemrekose' Alıntı: kardişim sadece sen ve ben varız nabüüüün Genişletmek için tıkla ... İyiyim kardişim telefonu alt üst ettim sağolsun - - - Eklendi - - - Ben de sahura gideyim kardişim hadi öptüm
ynsemrekose' Alıntı: kardişim sadece sen ve ben varız nabüüüün Genişletmek için tıkla ... İyiyim kardişim telefonu alt üst ettim sağolsun - - - Eklendi - - - Ben de sahura gideyim kardişim hadi öptüm
SHS Üye MasteLaa' Alıntı: Metin abim hoşş geldin özledik yahu neredesin Genişletmek için tıkla ... geri döndük işte
MasteLaa' Alıntı: Metin abim hoşş geldin özledik yahu neredesin Genişletmek için tıkla ... geri döndük işte
doctorrr Üye MasteLaa' Alıntı: İyiyim kardişim telefonu alt üst ettim sağolsun - - - Eklendi - - - Ben de sahura gideyim kardişim hadi öptüm Genişletmek için tıkla ...
MasteLaa' Alıntı: İyiyim kardişim telefonu alt üst ettim sağolsun - - - Eklendi - - - Ben de sahura gideyim kardişim hadi öptüm Genişletmek için tıkla ...