Otroligt Üye 15097' Alıntı: can sıkıntısı canım sıkılıyor.sanırım depresyona giriyorum. Genişletmek için tıkla ... Bende de oluyor arada da unutuveriyorum bir an ne olduğunu bile anlayamıyorum
15097' Alıntı: can sıkıntısı canım sıkılıyor.sanırım depresyona giriyorum. Genişletmek için tıkla ... Bende de oluyor arada da unutuveriyorum bir an ne olduğunu bile anlayamıyorum
MasteLaa Üye Pondusss' Alıntı: iyi. Açtım yeni twitter hesabımı ama biraz sorun var akşam söylediğim olay. Senden bi şey istiycem yine Genişletmek için tıkla ... Tamam yaparız sorun değil alpayoktay' Alıntı: Hayırlı olsun bende CM9 yüklemeyi düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... Sağolasın yükle de Rootlamadan yükleyemezsin 15097' Alıntı: hayırlı olsun.yeni haberimiz oluyor bizim Genişletmek için tıkla ... Siteye konu açmıştım ama bugün hiç mesaj atmadın Pondusss' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Mahirin konusunu açtım yani ondan bahsediyorduk
Pondusss' Alıntı: iyi. Açtım yeni twitter hesabımı ama biraz sorun var akşam söylediğim olay. Senden bi şey istiycem yine Genişletmek için tıkla ... Tamam yaparız sorun değil alpayoktay' Alıntı: Hayırlı olsun bende CM9 yüklemeyi düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... Sağolasın yükle de Rootlamadan yükleyemezsin 15097' Alıntı: hayırlı olsun.yeni haberimiz oluyor bizim Genişletmek için tıkla ... Siteye konu açmıştım ama bugün hiç mesaj atmadın Pondusss' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Mahirin konusunu açtım yani ondan bahsediyorduk
cardanadam Üye 15097' Alıntı: istemiyorsan demem Genişletmek için tıkla ... estağfurullah fark etmez yanlız senden başka hoş geldin diyen olmadı
15097' Alıntı: istemiyorsan demem Genişletmek için tıkla ... estağfurullah fark etmez yanlız senden başka hoş geldin diyen olmadı
Amaru Shady Üye FirstPioneer' Alıntı: beyler yeni yazı tipi rengim nasıl olmuş Genişletmek için tıkla ...
TransformerS34 Üye Pondusss' Alıntı: Ömer iyiyim sağol telefon dondu. Arada yapıyo böyle tam senin sekmede oldu Genişletmek için tıkla ... Bende yedim. Şaka yapıyorum sorun yok
Pondusss' Alıntı: Ömer iyiyim sağol telefon dondu. Arada yapıyo böyle tam senin sekmede oldu Genişletmek için tıkla ... Bende yedim. Şaka yapıyorum sorun yok
Amaru Shady Üye MasteLaa' Alıntı: Tamam yaparız sorun değil Sağolasın yükle de Rootlamadan yükleyemezsin Siteye konu açmıştım ama bugün hiç mesaj atmadın Mahirin konusunu açtım yani ondan bahsediyorduk Genişletmek için tıkla ... pm atarım birazdan. Biliyorum
MasteLaa' Alıntı: Tamam yaparız sorun değil Sağolasın yükle de Rootlamadan yükleyemezsin Siteye konu açmıştım ama bugün hiç mesaj atmadın Mahirin konusunu açtım yani ondan bahsediyorduk Genişletmek için tıkla ... pm atarım birazdan. Biliyorum
MasteLaa Üye FirstPioneer' Alıntı: beyler yeni yazı tipi rengim nasıl olmuş Genişletmek için tıkla ... Piyonerim ne dedin bir şey görünmüyor Şaka şaka güzel olmuş
FirstPioneer' Alıntı: beyler yeni yazı tipi rengim nasıl olmuş Genişletmek için tıkla ... Piyonerim ne dedin bir şey görünmüyor Şaka şaka güzel olmuş
15097 Üye FirstPioneer' Alıntı: beyler yeni yazı tipi rengim nasıl olmuş Genişletmek için tıkla ... ot gibi
TransformerS34 Üye MasteLaa' Alıntı: Mahir'inkini açtım herkes gelsin Genişletmek için tıkla ... Ohaa
StunnerDead Üye ben çıkıyorum kendinizie iyi bakın - - - Eklendi - - - TransformerS34' Alıntı: Ohaa Genişletmek için tıkla ... fesalet adam
ben çıkıyorum kendinizie iyi bakın - - - Eklendi - - - TransformerS34' Alıntı: Ohaa Genişletmek için tıkla ... fesalet adam
Amaru Shady Üye TransformerS34' Alıntı: Bende yedim. Şaka yapıyorum sorun yok Genişletmek için tıkla ... hatta çok üzüldüm inanmaz falan diye sorun yoksa sorun yok
TransformerS34' Alıntı: Bende yedim. Şaka yapıyorum sorun yok Genişletmek için tıkla ... hatta çok üzüldüm inanmaz falan diye sorun yoksa sorun yok
MasteLaa Üye cardanadam' Alıntı: estağfurullah fark etmez yanlız senden başka hoş geldin diyen olmadı Genişletmek için tıkla ... İlk ben dedim abim ama cevap vermedin
cardanadam' Alıntı: estağfurullah fark etmez yanlız senden başka hoş geldin diyen olmadı Genişletmek için tıkla ... İlk ben dedim abim ama cevap vermedin
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap TransformerS34' Alıntı: Bende yedim. Şaka yapıyorum sorun yok Genişletmek için tıkla ...