-YARINIYOK- Üye sahra25' Alıntı: nadide sende mi fenerlisin yani Genişletmek için tıkla ... ALLAH korusun ben galatasaraylıyım
sahra25' Alıntı: nadide sende mi fenerlisin yani Genişletmek için tıkla ... ALLAH korusun ben galatasaraylıyım
Tuba Üye İntifada' Alıntı: tamam bu çok iyi bir renkdaş daha kazandım isim neydi üstad senin Genişletmek için tıkla ... Nur haltie' Alıntı: kim fenerli olmuş Genişletmek için tıkla ... galiba sen
İntifada' Alıntı: tamam bu çok iyi bir renkdaş daha kazandım isim neydi üstad senin Genişletmek için tıkla ... Nur haltie' Alıntı: kim fenerli olmuş Genişletmek için tıkla ... galiba sen
tragedie Emekli Yönetici Haliti soruyordunuz bende ortaya bombayı bıraktım bakın hemen geldi kardeşim yanlış anlaşılma var ben yanlışlıkla halit fenerli oldu diye yazmışım pardon
Haliti soruyordunuz bende ortaya bombayı bıraktım bakın hemen geldi kardeşim yanlış anlaşılma var ben yanlışlıkla halit fenerli oldu diye yazmışım pardon
Yağmur Üye Praetor' Alıntı: Ufuk kardeş sen benim az önce bahsettiğim tayfadan sonraki tayfadan sonraki tayfadan sonraki tayfadan sonraki tayfadasın yahu... Ama her zaman başımızın üstünde yerin var tabii... Okuyorsun sanırım? Genişletmek için tıkla ... napalım önce farkedemedik siteyi atacım... ama siteye üye olduğumdan beri bu tayfadayım evet öğrenciyim bu arada... --------------- Ekleme --------------- benim fenerli olmadığım kesin :d
Praetor' Alıntı: Ufuk kardeş sen benim az önce bahsettiğim tayfadan sonraki tayfadan sonraki tayfadan sonraki tayfadan sonraki tayfadasın yahu... Ama her zaman başımızın üstünde yerin var tabii... Okuyorsun sanırım? Genişletmek için tıkla ... napalım önce farkedemedik siteyi atacım... ama siteye üye olduğumdan beri bu tayfadayım evet öğrenciyim bu arada... --------------- Ekleme --------------- benim fenerli olmadığım kesin :d
tragedie Emekli Yönetici ufuk herkez hata yapar kimisi farkeder hatasını telafi eder Kimiside Sarının Yanına kırmızı koyar devam eder
ufuk herkez hata yapar kimisi farkeder hatasını telafi eder Kimiside Sarının Yanına kırmızı koyar devam eder
tragedie Emekli Yönetici RUMMAN' Alıntı: halit yine kayboldu ...Levent sen bi çağır istersen... Genişletmek için tıkla ... yagmurufuk' Alıntı: yok leventcim ben almayım ben takımımdan memnunum... Genişletmek için tıkla ... tamam seni minoo ya emanet edicem -YARINIYOK-' Alıntı: yine mac muhabbeti olacak Genişletmek için tıkla ... daha yeni başladık sohbete Halit bu arada hoş geldin kardeşim
RUMMAN' Alıntı: halit yine kayboldu ...Levent sen bi çağır istersen... Genişletmek için tıkla ... yagmurufuk' Alıntı: yok leventcim ben almayım ben takımımdan memnunum... Genişletmek için tıkla ... tamam seni minoo ya emanet edicem -YARINIYOK-' Alıntı: yine mac muhabbeti olacak Genişletmek için tıkla ... daha yeni başladık sohbete Halit bu arada hoş geldin kardeşim
Yağmur Üye İntifada' Alıntı: ufuk herkez hata yapar kimisi farkeder hatasını telafi eder Kimiside Sarının Yanına kırmızı koyar devam eder Genişletmek için tıkla ... kızarım bak sana ben senin takımına birşey diyor muyum... --------------- Ekleme --------------- pınarı görsekte emanet etsen
İntifada' Alıntı: ufuk herkez hata yapar kimisi farkeder hatasını telafi eder Kimiside Sarının Yanına kırmızı koyar devam eder Genişletmek için tıkla ... kızarım bak sana ben senin takımına birşey diyor muyum... --------------- Ekleme --------------- pınarı görsekte emanet etsen
tragedie Emekli Yönetici yagmurufuk' Alıntı: kızarım bak sana ben senin takımına birşey diyor muyum... --------------- Ekleme --------------- tamam ya şakasına söyledim pınarı görsekte emanet etsen Genişletmek için tıkla ... hiç özlemedim ben şahşen
yagmurufuk' Alıntı: kızarım bak sana ben senin takımına birşey diyor muyum... --------------- Ekleme --------------- tamam ya şakasına söyledim pınarı görsekte emanet etsen Genişletmek için tıkla ... hiç özlemedim ben şahşen
s@hr@ Üye RUMMAN' Alıntı: halit yine kayboldu ...Levent sen bi çağır istersen... Genişletmek için tıkla ... halit takıntılarına takılmıştır
RUMMAN' Alıntı: halit yine kayboldu ...Levent sen bi çağır istersen... Genişletmek için tıkla ... halit takıntılarına takılmıştır
-YARINIYOK- Üye sahra25' Alıntı: halit takıntılarına takılmıştır Genişletmek için tıkla ... aynen eeee anlatın bakayımm
sahra25' Alıntı: halit takıntılarına takılmıştır Genişletmek için tıkla ... aynen eeee anlatın bakayımm