Praetor Emekli Yönetici Hoşbulduk... Gececiler kadrosu sürekli değişiyor yahu... Teğmen olduğum günleri hatırladım birden...
Yağmur Üye ata ben her zaman gececilerdeyim yeni katılanlar var aramıza... --------------- Ekleme --------------- iyilik levent uğraşıyoruz işte kaç gündür giremiyordum bi bakayım dedim
ata ben her zaman gececilerdeyim yeni katılanlar var aramıza... --------------- Ekleme --------------- iyilik levent uğraşıyoruz işte kaç gündür giremiyordum bi bakayım dedim
Praetor Emekli Yönetici Ufuk kardeş sen benim az önce bahsettiğim tayfadan sonraki tayfadan sonraki tayfadan sonraki tayfadan sonraki tayfadasın yahu... Ama her zaman başımızın üstünde yerin var tabii... Okuyorsun sanırım?
Ufuk kardeş sen benim az önce bahsettiğim tayfadan sonraki tayfadan sonraki tayfadan sonraki tayfadan sonraki tayfadasın yahu... Ama her zaman başımızın üstünde yerin var tabii... Okuyorsun sanırım?
Tuba Üye Evet maxicep ailesine yeni katıldım elimden geldiğince siteyede destek olmaya çalışıyorum levent sesin gelmiyor...ve Halit nerelerde ...
Evet maxicep ailesine yeni katıldım elimden geldiğince siteyede destek olmaya çalışıyorum levent sesin gelmiyor...ve Halit nerelerde ...
Praetor Emekli Yönetici Ne güzel... Burada olup bizlerle aynı heyecanı paylaşan kişileri görmek gerçekten çok güzel. Antalya yanıyordur şimdi...
Ne güzel... Burada olup bizlerle aynı heyecanı paylaşan kişileri görmek gerçekten çok güzel. Antalya yanıyordur şimdi...
tragedie Emekli Yönetici sesim gelmiyormu şimdi nasıl ses deneme Valla halitten haberim yok Fenerli oldu diyorlar halit için bilmem ne kadar doğrudur
sesim gelmiyormu şimdi nasıl ses deneme Valla halitten haberim yok Fenerli oldu diyorlar halit için bilmem ne kadar doğrudur
tragedie Emekli Yönetici -YARINIYOK-' Alıntı: levent şükürün daim olsun Genişletmek için tıkla ... eyvallah Nadide
tragedie Emekli Yönetici RUMMAN' Alıntı: pek takip etmem ama sorarlarsa fenerbahçe Genişletmek için tıkla ... bende diyorum seni gördüğümden beridir niye kanım kaynadı helal olsun sorarlarsa Fenerbahçe sormazlarsa yine fenerbahçe üstad anlaştıkmı
RUMMAN' Alıntı: pek takip etmem ama sorarlarsa fenerbahçe Genişletmek için tıkla ... bende diyorum seni gördüğümden beridir niye kanım kaynadı helal olsun sorarlarsa Fenerbahçe sormazlarsa yine fenerbahçe üstad anlaştıkmı
Tuba Üye evet sorarlarsada sormazlarsada fenerbahçe maçları seyretmem ama tuttuğum takımdan vazgeçmem... hatta biriyle iddialaşmıştık oda fenerli oldu sayemde
evet sorarlarsada sormazlarsada fenerbahçe maçları seyretmem ama tuttuğum takımdan vazgeçmem... hatta biriyle iddialaşmıştık oda fenerli oldu sayemde
tragedie Emekli Yönetici RUMMAN' Alıntı: evet sorarlarsada sormazlarsada fenerbahçe maçları seyretmem ama tuttuğum takımdan vazgeçmem... hatta biriyle iddialaşmıştık oda fenerli oldu sayemde Genişletmek için tıkla ... tamam bu çok iyi bir renkdaş daha kazandım isim neydi üstad senin
RUMMAN' Alıntı: evet sorarlarsada sormazlarsada fenerbahçe maçları seyretmem ama tuttuğum takımdan vazgeçmem... hatta biriyle iddialaşmıştık oda fenerli oldu sayemde Genişletmek için tıkla ... tamam bu çok iyi bir renkdaş daha kazandım isim neydi üstad senin