Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

O degilde bu konuyu acan arkadasi goren varmidir

MasteLaa

Üye
Geldim kuzucuklarım kimler var

Tepkiler: tinasoft

Del Rey

Üye
Konuya dalmış olacağım ama daha önceden burayı hiç takip etmedim. Şimdi burada sahur bitti ve ezan okunuyor. Sahurdan önce ne mi yaptım? 00:30'da kaltım ve saat 02:15'e kadar sıfırdan bir yazılım geliştirdim. Yaklaşık 1 saat 45 dakikamı alan bu yazılımın kurulumunu da hazırladım, herşeyi tamam. Basit birşey. Bugün bilgisayarı açtığımda sistem bilgilerimi görebilmek için onu aç buna gir şunu yaptan sıkılmıştım. 1 saat 45 dakika içerisinde algoritma yazdım, DLL kullandım, programı hazırladım, arayüzü tasarladım ve işte hazır.

Yapabildikleri ise şimdilik şunlar:

Hafızanıza bakıyor, klavye tipinizi belirliyor, işletim sisteminizi buluyor, sistem dizinlerini gösteriyor, Wi-Fi MAC ve IP adreslerini gösteriyor, ekran parlaklığını kolayca ayarlamanıza izin veriyor, bataryanızın kaç saniye kaldığını bile gösteriyor, batarya ile ilgili diğer veriler de mevcut ve adını unuttuğum 10-12 şeyi daha gösterebiliyor. Yarın da yayınlıyorum

Birkaç güne kadar CPU'nuzu çekirdeklere ayırıp ne kadar dolu olduklarını canlı olarak takip edebileceğiniz, GPU'nuzun herşeyini öğrenebileceğiniz arkada bir de DOS çalıştırabilen bir canavar geliyor.

İyi geceler.

MasteLaa

Üye
Iyiyim tesekkur ediyorum cepteyim zaten bir 10 dk sonra giderim sen nasilsin

Hadi bakalım