tragedie Emekli Yönetici MagNum' Alıntı: bi uğrayım dedim selamlar herkese Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam hoş geldin
MagNum' Alıntı: bi uğrayım dedim selamlar herkese Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam hoş geldin
EroL Emekli Yönetici iyi geceler aradaşlar MagNum' Alıntı: bi uğrayım dedim selamlar herkese Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam hocam İntifada' Alıntı: erol imzadaki hiç umudum yok kelimesini sevmedim kardeş Genişletmek için tıkla ... biraz umudum var yapsam değişen bişey olurmu levent
iyi geceler aradaşlar MagNum' Alıntı: bi uğrayım dedim selamlar herkese Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam hocam İntifada' Alıntı: erol imzadaki hiç umudum yok kelimesini sevmedim kardeş Genişletmek için tıkla ... biraz umudum var yapsam değişen bişey olurmu levent
Praetor Emekli Yönetici sonyerolsson' Alıntı: kardeş nerde yetiştiniz ne yediniz ne içtiniz yaa Genişletmek için tıkla ... Rakı içtiiiim şaraaaap içtiiim... Eeeeğleeeeendim a canım eeeeeğleeeendim... sahra25' Alıntı: hoşçakalın Genişletmek için tıkla ... Hoşçakal... RUMMAN' Alıntı: levent ben yarın bakarım burdan linki alırım istersen mesajda ata bilirsin bana müsaade...size iyi eğlenceler Genişletmek için tıkla ... İyi eğlenceler sana da... haltie' Alıntı: hahahahaha ata nasıldı o dışkı çeşitleri arada okuyorum ya süper Genişletmek için tıkla ... Vallahi adam tez yazmış!.. Unvan vermek gerek artık ona... MagNum' Alıntı: bi uğrayım dedim selamlar herkese Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin... Tekrar bekleriz mutlaka...
sonyerolsson' Alıntı: kardeş nerde yetiştiniz ne yediniz ne içtiniz yaa Genişletmek için tıkla ... Rakı içtiiiim şaraaaap içtiiim... Eeeeğleeeeendim a canım eeeeeğleeeendim... sahra25' Alıntı: hoşçakalın Genişletmek için tıkla ... Hoşçakal... RUMMAN' Alıntı: levent ben yarın bakarım burdan linki alırım istersen mesajda ata bilirsin bana müsaade...size iyi eğlenceler Genişletmek için tıkla ... İyi eğlenceler sana da... haltie' Alıntı: hahahahaha ata nasıldı o dışkı çeşitleri arada okuyorum ya süper Genişletmek için tıkla ... Vallahi adam tez yazmış!.. Unvan vermek gerek artık ona... MagNum' Alıntı: bi uğrayım dedim selamlar herkese Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin... Tekrar bekleriz mutlaka...