haltie Üye Tamam rumman kardeş isim ne nick değişik anlamı nedir ben hayatımda toplam 20 şınav çekmedim erol
Tuba Üye İntifada' Alıntı: rumman arkadaş şarkıyı indirdim şimdi upload ediyorum birazdan linki vericem tamam Levent... Halit benim rekorum 49 şinav sende 50 tane çek affedelim kardeş Genişletmek için tıkla ... haltie' Alıntı: Tamam rumman kardeş isim ne nick değişik anlamı nedir ben hayatımda toplam 20 şınav çekmedim erol Genişletmek için tıkla ... rumman arapçada nar demek... haltie' Alıntı: Ağlayan olursa veriyorum Genişletmek için tıkla ...
İntifada' Alıntı: rumman arkadaş şarkıyı indirdim şimdi upload ediyorum birazdan linki vericem tamam Levent... Halit benim rekorum 49 şinav sende 50 tane çek affedelim kardeş Genişletmek için tıkla ... haltie' Alıntı: Tamam rumman kardeş isim ne nick değişik anlamı nedir ben hayatımda toplam 20 şınav çekmedim erol Genişletmek için tıkla ... rumman arapçada nar demek... haltie' Alıntı: Ağlayan olursa veriyorum Genişletmek için tıkla ...
s@hr@ Üye sonyerolsson' Alıntı: ben 16 dan sonra soluyacak yer arıyorum Genişletmek için tıkla ... neden soluyorsun ki sen genç değilmisin
sonyerolsson' Alıntı: ben 16 dan sonra soluyacak yer arıyorum Genişletmek için tıkla ... neden soluyorsun ki sen genç değilmisin
Praetor Emekli Yönetici Rumman tamamdır imza... 650X150 kuralı var. Artık bir piksel aşsa göz kararı anlayabiliyorum imzada iyice uzmanlaştım... Özre de gerek yok. Ne olacak yahu... Birisi şınav mı dedi?.. Şınav beni kesmez, barfikse gelin beyler!..
Rumman tamamdır imza... 650X150 kuralı var. Artık bir piksel aşsa göz kararı anlayabiliyorum imzada iyice uzmanlaştım... Özre de gerek yok. Ne olacak yahu... Birisi şınav mı dedi?.. Şınav beni kesmez, barfikse gelin beyler!..
Praetor Emekli Yönetici Gel kapışalım Halit... Ben kaptırdım mı 900ü buluyorum mekikte... Dakikada 50nin altına da indiğim bir rekor vardı mekikte ama tam sayıyı hatırlamıyorum şu anda...
Gel kapışalım Halit... Ben kaptırdım mı 900ü buluyorum mekikte... Dakikada 50nin altına da indiğim bir rekor vardı mekikte ama tam sayıyı hatırlamıyorum şu anda...
Tuba Üye Praetor' Alıntı: Rumman tamamdır imza... 650X150 kuralı var. Artık bir piksel aşsa göz kararı anlayabiliyorum imzada iyice uzmanlaştım... Özre de gerek yok. Ne olacak yahu... Birisi şınav mı dedi?.. Şınav beni kesmez, barfikse gelin beyler!.. Genişletmek için tıkla ... tabi admin kolaylıkla olunmuyor....
Praetor' Alıntı: Rumman tamamdır imza... 650X150 kuralı var. Artık bir piksel aşsa göz kararı anlayabiliyorum imzada iyice uzmanlaştım... Özre de gerek yok. Ne olacak yahu... Birisi şınav mı dedi?.. Şınav beni kesmez, barfikse gelin beyler!.. Genişletmek için tıkla ... tabi admin kolaylıkla olunmuyor....
tragedie Emekli Yönetici ooo mekikde bir şeymi ben street fighterda karakter çiziyordum vegayla ama eskidendi bizden geçti benim yerime halit çeker erol sen niye saklanıyorsun
ooo mekikde bir şeymi ben street fighterda karakter çiziyordum vegayla ama eskidendi bizden geçti benim yerime halit çeker erol sen niye saklanıyorsun
EroL Emekli Yönetici Atayı canlı gören bilir dağ gibi adam beni gören kaçıyo levent ondan gizleniyorum
Praetor Emekli Yönetici RUMMAN' Alıntı: tabi admin kolaylıkla olunmuyor.... Genişletmek için tıkla ... Estağfurullah... sahra25' Alıntı: maşallah Genişletmek için tıkla ... Eyvallah... haltie' Alıntı: çöşş ben yapamam kardeşim sen apaçi gibisin maşallah Genişletmek için tıkla ... Sensin len apaçi!!! Apaçi deme bana, midem bulanıyor...
RUMMAN' Alıntı: tabi admin kolaylıkla olunmuyor.... Genişletmek için tıkla ... Estağfurullah... sahra25' Alıntı: maşallah Genişletmek için tıkla ... Eyvallah... haltie' Alıntı: çöşş ben yapamam kardeşim sen apaçi gibisin maşallah Genişletmek için tıkla ... Sensin len apaçi!!! Apaçi deme bana, midem bulanıyor...
Praetor Emekli Yönetici sonyerolsson' Alıntı: Atayı canlı gören bilir dağ gibi adam Genişletmek için tıkla ... İsa ile aramızda iken vadi gibi kalıyordun sen de Erol... Bu arada beni ölü gören var mı ki yahu... Hmm...
sonyerolsson' Alıntı: Atayı canlı gören bilir dağ gibi adam Genişletmek için tıkla ... İsa ile aramızda iken vadi gibi kalıyordun sen de Erol... Bu arada beni ölü gören var mı ki yahu... Hmm...
Tuba Üye levent ben yarın bakarım burdan linki alırım istersen mesajda ata bilirsin bana müsaade...size iyi eğlenceler
levent ben yarın bakarım burdan linki alırım istersen mesajda ata bilirsin bana müsaade...size iyi eğlenceler