Otroligt Üye 15097' Alıntı: hoşgeldin Alpay nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum, sağol iyiyim sen
15097 Üye FirstPioneer' Alıntı: Hacı dayılar nabıyonuz siz beya burası eğlence mekanı kavga değil (zten kavga etmiyonuz ya ) Genişletmek için tıkla ... .
FirstPioneer' Alıntı: Hacı dayılar nabıyonuz siz beya burası eğlence mekanı kavga değil (zten kavga etmiyonuz ya ) Genişletmek için tıkla ... .
TransformerS34 Üye FirstPioneer' Alıntı: Hacı dayılar nabıyonuz siz beya burası eğlence mekanı kavga değil (zten kavga etmiyonuz ya ) Genişletmek için tıkla ... Yaa bırak dünkü adam glmiş artizlik yapıyo
FirstPioneer' Alıntı: Hacı dayılar nabıyonuz siz beya burası eğlence mekanı kavga değil (zten kavga etmiyonuz ya ) Genişletmek için tıkla ... Yaa bırak dünkü adam glmiş artizlik yapıyo
Otroligt Üye OttomaN TigeR' Alıntı: hoşgeldin Alpay Nassın? Genişletmek için tıkla ... İyiyim gökçen abim sen nasılsın?
OttomaN TigeR' Alıntı: hoşgeldin Alpay Nassın? Genişletmek için tıkla ... İyiyim gökçen abim sen nasılsın?
StunnerDead Üye FirstPioneer' Alıntı: Hacı dayılar nabıyonuz siz beya burası eğlence mekanı kavga değil (zten kavga etmiyonuz ya ) Genişletmek için tıkla ... 5 gün ara verdim yeni agalar damlamış illa halifelik uygulayacan
FirstPioneer' Alıntı: Hacı dayılar nabıyonuz siz beya burası eğlence mekanı kavga değil (zten kavga etmiyonuz ya ) Genişletmek için tıkla ... 5 gün ara verdim yeni agalar damlamış illa halifelik uygulayacan
OttomaN TigeR Üye Vatron' Alıntı: sensiz olmuyor hacı. hep eksik hissediyorum kendimi burda Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun abi
Vatron' Alıntı: sensiz olmuyor hacı. hep eksik hissediyorum kendimi burda Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun abi
15097 Üye alpayoktay' Alıntı: Hoşbuldum, sağol iyiyim sen Genişletmek için tıkla ... Bende iyiyim .Allah iyilik versin
alpayoktay' Alıntı: Hoşbuldum, sağol iyiyim sen Genişletmek için tıkla ... Bende iyiyim .Allah iyilik versin
MasteLaa Üye Jelly Bean' Alıntı: O dediğinden işte Bende öyle diyorum ama Nexus'a hayran kaldım Genişletmek için tıkla ... S2 daha iyidir Nexus dan.Donanım açısından..Güncelleme yönünden daha önde sadece Nexus onun da nedeni aslında arkasında yazıyor
Jelly Bean' Alıntı: O dediğinden işte Bende öyle diyorum ama Nexus'a hayran kaldım Genişletmek için tıkla ... S2 daha iyidir Nexus dan.Donanım açısından..Güncelleme yönünden daha önde sadece Nexus onun da nedeni aslında arkasında yazıyor
StunnerDead Üye TransformerS34' Alıntı: Yaa bırak dünkü adam glmiş artizlik yapıyo Genişletmek için tıkla ... Dünki adam dediğin sen yokken . ve şu an sen varken buraların halifesi :
TransformerS34' Alıntı: Yaa bırak dünkü adam glmiş artizlik yapıyo Genişletmek için tıkla ... Dünki adam dediğin sen yokken . ve şu an sen varken buraların halifesi :
OttomaN TigeR Üye alpayoktay' Alıntı: İyiyim gökçen abim sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... çok şükür bende iyiyim kardeşim
alpayoktay' Alıntı: İyiyim gökçen abim sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... çok şükür bende iyiyim kardeşim
15097 Üye MasteLaa' Alıntı: S2 daha iyidir Nexus dan.Donanım açısından..Güncelleme yönünden daha önde sadece Nexus onun da nedeni aslında arkasında yazıyor Genişletmek için tıkla ... google
MasteLaa' Alıntı: S2 daha iyidir Nexus dan.Donanım açısından..Güncelleme yönünden daha önde sadece Nexus onun da nedeni aslında arkasında yazıyor Genişletmek için tıkla ... google
FirstPioneer Üye StunnerDead' Alıntı: 5 gün ara verdim yeni agalar damlamış illa halifelik uygulayacan Genişletmek için tıkla ... İyi iyi şimdi öpüşüp koklaşın buralarda tek ağa bilirim o da ozan patrondur
StunnerDead' Alıntı: 5 gün ara verdim yeni agalar damlamış illa halifelik uygulayacan Genişletmek için tıkla ... İyi iyi şimdi öpüşüp koklaşın buralarda tek ağa bilirim o da ozan patrondur