__xXx__ Üye coldman41' Alıntı: baro mu orası nere laa dünya göz hastanesi, perşembe pazarı real dophin falan o taraflar Genişletmek için tıkla ... tamam işte bende oraları diyorum yolunu hemen kenarı perşembe pazarina gitmeden kocaeli barosu var
coldman41' Alıntı: baro mu orası nere laa dünya göz hastanesi, perşembe pazarı real dophin falan o taraflar Genişletmek için tıkla ... tamam işte bende oraları diyorum yolunu hemen kenarı perşembe pazarina gitmeden kocaeli barosu var
coldman41 Üye Pondusss' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... ben oraya gelmeyeyim sen bana dolu 2 tencere yemek bi kuzu bi dana 3 porsiyon iskende 4 tabak pasta, kurabiye falan yolla yeter
Pondusss' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... ben oraya gelmeyeyim sen bana dolu 2 tencere yemek bi kuzu bi dana 3 porsiyon iskende 4 tabak pasta, kurabiye falan yolla yeter
MasteLaa Üye 15097' Alıntı: cok üzüldüm o misafirlerin canı sopa istiyor bence Genişletmek için tıkla ... üzülme canımın içi Ama ben de konuşmadım o gün bu gündür o misafirlerle
15097' Alıntı: cok üzüldüm o misafirlerin canı sopa istiyor bence Genişletmek için tıkla ... üzülme canımın içi Ama ben de konuşmadım o gün bu gündür o misafirlerle
Amaru Shady Üye MasteLaa' Alıntı: Beni kadroya almıyorlar Genişletmek için tıkla ... bugün Davis bile oynadı sen hâlâ yedeksin
MasteLaa' Alıntı: Beni kadroya almıyorlar Genişletmek için tıkla ... bugün Davis bile oynadı sen hâlâ yedeksin
doctorrr Üye MasteLaa' Alıntı: Mastela benim küçükken en sevdiğim oyuncağıma verdiğim addı.Misafirler sağolsun sobaya atmışlardı ayıcığı Onun dışında hiç oyuncak istemedim babamdan. Genişletmek için tıkla ... benim bittikim vardı (kepçe) bide kaymonum vardı hiç yanımdan ayırmazdım
MasteLaa' Alıntı: Mastela benim küçükken en sevdiğim oyuncağıma verdiğim addı.Misafirler sağolsun sobaya atmışlardı ayıcığı Onun dışında hiç oyuncak istemedim babamdan. Genişletmek için tıkla ... benim bittikim vardı (kepçe) bide kaymonum vardı hiç yanımdan ayırmazdım
cardanadam Üye 15097' Alıntı: Şu anda 13 kişi bu konuyu okuyor. (12 üye ve 1 misafir) 15097, alpayoktay, ynsemrekose, Pondusss, __xXx__, Jelly Bean, coldman41, cardanadam, otostopçu, aymazalper111 üzgünüm Fatih sen yine yoksun demek ki o 1 misafir sensin Genişletmek için tıkla ... buranın misafiri hiç eksik olmuyorki
15097' Alıntı: Şu anda 13 kişi bu konuyu okuyor. (12 üye ve 1 misafir) 15097, alpayoktay, ynsemrekose, Pondusss, __xXx__, Jelly Bean, coldman41, cardanadam, otostopçu, aymazalper111 üzgünüm Fatih sen yine yoksun demek ki o 1 misafir sensin Genişletmek için tıkla ... buranın misafiri hiç eksik olmuyorki
Amaru Shady Üye coldman41' Alıntı: ben oraya gelmeyeyim sen bana dolu 2 tencere yemek bi kuzu bi dana 3 porsiyon iskende 4 tabak pasta, kurabiye falan yolla yeter Genişletmek için tıkla ...
coldman41' Alıntı: ben oraya gelmeyeyim sen bana dolu 2 tencere yemek bi kuzu bi dana 3 porsiyon iskende 4 tabak pasta, kurabiye falan yolla yeter Genişletmek için tıkla ...
coldman41 Üye __xXx__' Alıntı: tamam işte bende oraları diyorum yolunu hemen kenarı perşembe pazarina gitmeden kocaeli barosu var Genişletmek için tıkla ... anafenini ora mı ?
__xXx__' Alıntı: tamam işte bende oraları diyorum yolunu hemen kenarı perşembe pazarina gitmeden kocaeli barosu var Genişletmek için tıkla ... anafenini ora mı ?
15097 Üye MasteLaa' Alıntı: üzülme canımın içi Ama ben de konuşmadım o gün bu gündür o misafirlerle Genişletmek için tıkla ... Kimdi o misafirler çok merak ettim
MasteLaa' Alıntı: üzülme canımın içi Ama ben de konuşmadım o gün bu gündür o misafirlerle Genişletmek için tıkla ... Kimdi o misafirler çok merak ettim
MasteLaa Üye Pondusss' Alıntı: bugün Davis bile oynadı sen hâlâ yedeksin Genişletmek için tıkla ... Hakkımı yeme girdim arada ben de ynsemrekose' Alıntı: benim bittikim vardı (kepçe) bide kaymonum vardı hiç yanımdan ayırmazdım Genişletmek için tıkla ... Ben onu aşırı severdim ama babam oyuncak alayım mı diye sorduğunda yok derdim mastelam bana yeter derdim
Pondusss' Alıntı: bugün Davis bile oynadı sen hâlâ yedeksin Genişletmek için tıkla ... Hakkımı yeme girdim arada ben de ynsemrekose' Alıntı: benim bittikim vardı (kepçe) bide kaymonum vardı hiç yanımdan ayırmazdım Genişletmek için tıkla ... Ben onu aşırı severdim ama babam oyuncak alayım mı diye sorduğunda yok derdim mastelam bana yeter derdim
__xXx__ Üye coldman41' Alıntı: anafenini ora mı ? Genişletmek için tıkla ... oralar hatta köfteci falan var
Amaru Shady Üye __xXx__' Alıntı: neyse millet bana müsade çıkmam lazım kendinize iyi bakin hayırlı sahurlar Genişletmek için tıkla ... iyi geceler Paşa
__xXx__' Alıntı: neyse millet bana müsade çıkmam lazım kendinize iyi bakin hayırlı sahurlar Genişletmek için tıkla ... iyi geceler Paşa