15097 Üye cardanadam' Alıntı: farelerde evcil genelde evlere dalıyorlar Genişletmek için tıkla ... ama dalıyorlar.hamsterlar dalmıyor, sen alıyorsun onu evine.
cardanadam' Alıntı: farelerde evcil genelde evlere dalıyorlar Genişletmek için tıkla ... ama dalıyorlar.hamsterlar dalmıyor, sen alıyorsun onu evine.
MasteLaa Üye otostopçu' Alıntı: canıma minnet fatih sabaha kadar devam edebilirdim Genişletmek için tıkla ... Hüzünlü Türkçe müzik var mı
otostopçu' Alıntı: canıma minnet fatih sabaha kadar devam edebilirdim Genişletmek için tıkla ... Hüzünlü Türkçe müzik var mı
Amaru Shady Üye MasteLaa' Alıntı: Çıkar onu ağzından Genişletmek için tıkla ... aslında çok düzgün Türkçe'm var ama konuşma dili işte, biraz farklı
MasteLaa' Alıntı: Çıkar onu ağzından Genişletmek için tıkla ... aslında çok düzgün Türkçe'm var ama konuşma dili işte, biraz farklı
otostopçu Üye MasteLaa' Alıntı: Hüzünlü Türkçe müzik var mı Genişletmek için tıkla ... malesef tek trance & house tür müzik var
MasteLaa' Alıntı: Hüzünlü Türkçe müzik var mı Genişletmek için tıkla ... malesef tek trance & house tür müzik var
Amaru Shady Üye MasteLaa' Alıntı: Aynen her şeyi yedirecek İstanbulda bize unutma Genişletmek için tıkla ...
cardanadam Üye 15097' Alıntı: ama dalıyorlar.hamsterlar dalmıyor, sen alıyorsun onu evine. Genişletmek için tıkla ... ben evde görsem öldürürüm onu ya
15097' Alıntı: ama dalıyorlar.hamsterlar dalmıyor, sen alıyorsun onu evine. Genişletmek için tıkla ... ben evde görsem öldürürüm onu ya
MasteLaa Üye coldman41' Alıntı: şimdi gördüm kusura bakma yakında istanbula gelicem bi ara yanına gelebilirim Furkan istanbulu gezdirirsin bana..Elbise alırsın bana sonra boğazda balık yedirirsin.Birlikte lunaparka gideriz tabi ücretler senden..dondurma ve içeceklerde senden. Genişletmek için tıkla ... Hadi bakalım Furkan
coldman41' Alıntı: şimdi gördüm kusura bakma yakında istanbula gelicem bi ara yanına gelebilirim Furkan istanbulu gezdirirsin bana..Elbise alırsın bana sonra boğazda balık yedirirsin.Birlikte lunaparka gideriz tabi ücretler senden..dondurma ve içeceklerde senden. Genişletmek için tıkla ... Hadi bakalım Furkan
coldman41 Üye MasteLaa' Alıntı: Aynen her şeyi yedirecek İstanbulda bize unutma Genişletmek için tıkla ... yarın falan mı gitsek ne yapsak
MasteLaa' Alıntı: Aynen her şeyi yedirecek İstanbulda bize unutma Genişletmek için tıkla ... yarın falan mı gitsek ne yapsak
Amaru Shady Üye Şehriyar' Alıntı: Furkan bende büyük ihtimalle istanbula gelecem üniversiteye beni de gezdir Genişletmek için tıkla ... noluyo , yavaş yavaş gelin
Şehriyar' Alıntı: Furkan bende büyük ihtimalle istanbula gelecem üniversiteye beni de gezdir Genişletmek için tıkla ... noluyo , yavaş yavaş gelin
Şehriyar Üye Pondusss' Alıntı: noluyo , yavaş yavaş gelin Genişletmek için tıkla ... Furkan bizi diskoya gotur
coldman41 Üye Şehriyar' Alıntı: Furkan bende büyük ihtimalle istanbula gelecem üniversiteye beni de gezdir Genişletmek için tıkla ... tamamdır furkan iflas
Şehriyar' Alıntı: Furkan bende büyük ihtimalle istanbula gelecem üniversiteye beni de gezdir Genişletmek için tıkla ... tamamdır furkan iflas
Amaru Shady Üye coldman41' Alıntı: yarın falan mı gitsek ne yapsak Genişletmek için tıkla ... Istanbul'da değilim
15097 Üye cardanadam' Alıntı: ben evde görsem öldürürüm onu ya Genişletmek için tıkla ... Hayvan öldürmek hem canice bir şey hemde günah
cardanadam' Alıntı: ben evde görsem öldürürüm onu ya Genişletmek için tıkla ... Hayvan öldürmek hem canice bir şey hemde günah
MasteLaa Üye Pondusss' Alıntı: aslında çok düzgün Türkçe'm var ama konuşma dili işte, biraz farklı Genişletmek için tıkla ... Aynen benim de Düzgün konuşmamı çevrem de beğeniyor ama onlar neden öyle konuşmuyorlar bilmiyorum
Pondusss' Alıntı: aslında çok düzgün Türkçe'm var ama konuşma dili işte, biraz farklı Genişletmek için tıkla ... Aynen benim de Düzgün konuşmamı çevrem de beğeniyor ama onlar neden öyle konuşmuyorlar bilmiyorum
MasteLaa Üye otostopçu' Alıntı: malesef tek trance & house tür müzik var Genişletmek için tıkla ... Canın sağolsun kuzum
otostopçu' Alıntı: malesef tek trance & house tür müzik var Genişletmek için tıkla ... Canın sağolsun kuzum