tragedie Emekli Yönetici iyiyim Halit işten yeni geldim gün bitmedi Kardeşim nasıl bir gündü ya şimdide fırtına çıktı burada kül bulutları geldi ortalık toz duman ses bir iki ses deneme ses --------------- Ekleme --------------- senden nbr nasıl gidiyor
iyiyim Halit işten yeni geldim gün bitmedi Kardeşim nasıl bir gündü ya şimdide fırtına çıktı burada kül bulutları geldi ortalık toz duman ses bir iki ses deneme ses --------------- Ekleme --------------- senden nbr nasıl gidiyor
tragedie Emekli Yönetici bulutları göremedim ama etraf toz duman oldu camları kapadım bende orada hava nasıl
Praetor Emekli Yönetici Çok hoş bir yaz yağmuru. Hava müthiş şu anda dışarda... Bir de sevgili yanında olunca... Ooooh, değmeyin keyfe... İyi geceler Maxicep.
Çok hoş bir yaz yağmuru. Hava müthiş şu anda dışarda... Bir de sevgili yanında olunca... Ooooh, değmeyin keyfe... İyi geceler Maxicep.
punqermojo Üye hergece onlineyim )))) buna inana biLirsin --------------- Ekleme --------------- bu arada herkeze iyi geceLer
hergece onlineyim )))) buna inana biLirsin --------------- Ekleme --------------- bu arada herkeze iyi geceLer
Yağmur Üye iyi geceler levent... ben bugün erken kaçtım arkadaşım evleniyor erken kalkmam lazım... iyi geceler gececiler...
iyi geceler levent... ben bugün erken kaçtım arkadaşım evleniyor erken kalkmam lazım... iyi geceler gececiler...
tragedie Emekli Yönetici Tamam ufuk kal sağlıcaklan iyi geceler --------------- Ekleme --------------- Praetor' Alıntı: Çok hoş bir yaz yağmuru. Hava müthiş şu anda dışarda... Bir de sevgili yanında olunca... Ooooh, değmeyin keyfe... İyi geceler Maxicep. iyi geceler --------------- Ekleme --------------- punqermojo' Alıntı: hergece onlineyim )))) buna inana biLirsin --------------- Ekleme --------------- bu arada herkeze iyi geceLer Genişletmek için tıkla ... iyi geceler arkadaş Genişletmek için tıkla ...
Tamam ufuk kal sağlıcaklan iyi geceler --------------- Ekleme --------------- Praetor' Alıntı: Çok hoş bir yaz yağmuru. Hava müthiş şu anda dışarda... Bir de sevgili yanında olunca... Ooooh, değmeyin keyfe... İyi geceler Maxicep. iyi geceler --------------- Ekleme --------------- punqermojo' Alıntı: hergece onlineyim )))) buna inana biLirsin --------------- Ekleme --------------- bu arada herkeze iyi geceLer Genişletmek için tıkla ... iyi geceler arkadaş Genişletmek için tıkla ...
tragedie Emekli Yönetici Halit burdada durdu camı açtım şimdi ben pazar günü yine fırtına bekleniyormuş bugün ne sıcaktı yav gündüz tam deniz havası vardı ağa
Halit burdada durdu camı açtım şimdi ben pazar günü yine fırtına bekleniyormuş bugün ne sıcaktı yav gündüz tam deniz havası vardı ağa