Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

haltie

Üye
kardeş izmitten izmire mükemmel olucak 3 saate inecek yok darıca gebze tarafından köprü yapılacak yolun tamamı otoban olucak süper

Praetor

Emekli Yönetici
Oldukça yoğunum. 1 saat önce yatağa girmiş olmam gerekirdi. Bugün duruşmam vardı. Bu gece de oyun vardı... Yarın duruşma var... Yarın oyun da var gece...
Ofiste bir ton iş var.
Adliyelerde bir sürü iş var.
Sevgili var.
Hayat var. dı... Bir ara...

tragedie

Emekli Yönetici
Halit bbc muhabirimisin Kardeşim ben izmitteyim Haberim yok valla helal olsun Yeni dydum daha bunu yapsınlar ağa derinceyi biliyorsun arada deniz var köprü olsa gölcük 5 dakika köprü yo denizin etrafını dolanıyorsun 50 dakika onca benzin onca keşmekeş yazık bu insanlara yav bir köprü yapmadılar bunca zaman

haltie

Üye
Ata oyunlarda sen kaşınmışsın ama güzel kardeşim monotonluktan iyidir maxicepi unuttun.

köprü bu levent

haltie

Üye

direk izmit izmir levent yol otoban arada köprü şehir içlerinden geçmiyecek süper zaten ülkeye çok büyük yararı olcak kendini amorti eden bir proje

Praetor

Emekli Yönetici
"Yapacak iş olmadığından sıkılmak" kavramını en son ne zaman hissettim hatırlamıyorum. Bayağı oldu.
MaxiCep'i unutsa idim şu anda burada olmazdım. Ben hergün mutlaka siteye girerim istisnai durumlar hariç.
Gelir gelmez de ilk eylemlerinden birinin kurbanı sen oldun.
Maşallah konuda Coca Cola'nın kârından bahsediliyor, siz ayrandan girmiş Yörsan tesislerinden çıkmışsınız, iki şehir arası mesafe hesaplamaya kadar gitmiş olay.
Ağzım açık kaldı.
Sonra kapattım.
Sonra da mesajlarınızı gönüldaşlara yolladım. Daha iyi durdu orada...

haltie

Üye

bir ara projeyi bulursam atarım dergide gördüm ben süper

haltie

Üye

iyi yapmışsın ata.
bazen laf lafı açıyor ne yapalım uzuyor.

tragedie

Emekli Yönetici
son anda farkettik virajı alamamışız

haltie

Üye
oluyor ya.konu cola biz susurluk ayranına geçimişiz levent devam etsek konu nereye giderdi acaba

tragedie

Emekli Yönetici
Halit bende erzincanda inerdim sende Manisada

haltie

Üye
hahaha levent orasıda sıcak mı burası çok fena

tragedie

Emekli Yönetici
gündüz sıcaktı halit piştim akşamları serin oluyor

Praetor

Emekli Yönetici
Son kez iyi geceler MaxiCep.

haltie

Üye
iyi geceler ata
burası felaket sıcak bu yaz cok fena olucakmış

tragedie

Emekli Yönetici
yarın 35 derece dediler Bakalım mevsimler normalleşiyor halit geçen sene martın sonu havalar acayip sıcaktı şimdi mayısın 15 oldu nerdeyse tam yaz değil yani

haltie

Üye
35 mi

aynen bu yıl bahar oldu yağışlar rüzgar serinlik son 5 yılda direkt yaz kış oluyordu