MasteLaa Üye Twüt' Alıntı: Biliyorum kardo launcher 7 o ve çok basit duruyor Genişletmek için tıkla ... Bugün sana msn de de göstermiştim sanırım
Twüt' Alıntı: Biliyorum kardo launcher 7 o ve çok basit duruyor Genişletmek için tıkla ... Bugün sana msn de de göstermiştim sanırım
doctorrr Üye MasteLaa' Alıntı: Zaten öyle yahu Arayüz de değişme felan yaptım da wp yi beğenmiyordum zaten ki Galaxy de Lumia da durduğu gibi durmamış Genişletmek için tıkla ... tabiiii
MasteLaa' Alıntı: Zaten öyle yahu Arayüz de değişme felan yaptım da wp yi beğenmiyordum zaten ki Galaxy de Lumia da durduğu gibi durmamış Genişletmek için tıkla ... tabiiii
MasteLaa Üye FirstPioneer' Alıntı: Sen ne diyorsun jolla hakkinda Genişletmek için tıkla ... ELop jolla ile Nokia nın işbirliği yapmasına izin vermez 1.Jolla MeeGo ya iyi gelir 2.Hatta müthiş olur 3
FirstPioneer' Alıntı: Sen ne diyorsun jolla hakkinda Genişletmek için tıkla ... ELop jolla ile Nokia nın işbirliği yapmasına izin vermez 1.Jolla MeeGo ya iyi gelir 2.Hatta müthiş olur 3
MasteLaa Üye Pondusss' Alıntı: teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... Beğeni butonu kapatma var mı
Jelly Bean Üye MasteLaa' Alıntı: Beğeni butonu kapatma var mı Genişletmek için tıkla ... Daha önce görmedim
doctorrr Üye FirstPioneer' Alıntı: Sen ne diyorsun jolla hakkinda Genişletmek için tıkla ... nokia destek verecez demiş ileride wp tutmazsa ki bu tam bir muamma jolla nın icraatlerinin kendisini gölgeleyeceğinden endişeli bence nokia
FirstPioneer' Alıntı: Sen ne diyorsun jolla hakkinda Genişletmek için tıkla ... nokia destek verecez demiş ileride wp tutmazsa ki bu tam bir muamma jolla nın icraatlerinin kendisini gölgeleyeceğinden endişeli bence nokia
Amaru Shady Üye MasteLaa' Alıntı: Beğeni butonu kapatma var mı Genişletmek için tıkla ... yok. Beğenin o zaman siz boşa gitmesin
MasteLaa' Alıntı: Beğeni butonu kapatma var mı Genişletmek için tıkla ... yok. Beğenin o zaman siz boşa gitmesin
doctorrr Üye MasteLaa' Alıntı: ELop jolla ile Nokia nın işbirliği yapmasına izin vermez 1.Jolla MeeGo ya iyi gelir 2.Hatta müthiş olur 3 Genişletmek için tıkla ...
MasteLaa' Alıntı: ELop jolla ile Nokia nın işbirliği yapmasına izin vermez 1.Jolla MeeGo ya iyi gelir 2.Hatta müthiş olur 3 Genişletmek için tıkla ...
FirstPioneer Üye MasteLaa' Alıntı: ELop jolla ile Nokia nın işbirliği yapmasına izin vermez 1.Jolla MeeGo ya iyi gelir 2.Hatta müthiş olur 3 Genişletmek için tıkla ... Ama n9 daki arayuzun aynisi olmayacak maalesef
MasteLaa' Alıntı: ELop jolla ile Nokia nın işbirliği yapmasına izin vermez 1.Jolla MeeGo ya iyi gelir 2.Hatta müthiş olur 3 Genişletmek için tıkla ... Ama n9 daki arayuzun aynisi olmayacak maalesef
doctorrr Üye FirstPioneer' Alıntı: Ama n9 daki arayuzun aynisi olmayacak maalesef Genişletmek için tıkla ... tizendeki ne öyle touchwiz bu linuxa hakaret olur
FirstPioneer' Alıntı: Ama n9 daki arayuzun aynisi olmayacak maalesef Genişletmek için tıkla ... tizendeki ne öyle touchwiz bu linuxa hakaret olur
FirstPioneer Üye ynsemrekose' Alıntı: tizendeki ne öyle touchwiz bu linuxa hakaret olur Genişletmek için tıkla ... Aynen ben de onu dusunuyordum son zamanlarda rumarim değisir
ynsemrekose' Alıntı: tizendeki ne öyle touchwiz bu linuxa hakaret olur Genişletmek için tıkla ... Aynen ben de onu dusunuyordum son zamanlarda rumarim değisir
FirstPioneer Üye http://www.maxicep.com/konu-disi/samsung-galaxy-s3-etkinligi-2-678943.html#post5077629 w