evde bir kutunun içinde bugünki olaydan sonra eve çıkardım... biri ölecek sanırım hiçbirşey yediremedim. diğerini zaten çok sevmiştim o da maşallah iştahı yerinde tombiş tombiş oldu ama büyüyünce problem olur biliyosun
--------------- Ekleme ---------------
pınar yakın olsan verirdim sana. evdeki hangi evcilden istersen feda olsun...
ayy ppınar çok tatlı...
evet halit büyük ihtimal salıcam... zaten çok çabuk büyüyor... evde baksam kuşlarıma birşey yaparsa bu sefer bende onu yerim fena olur yaani... kedi severim ama kuşlarıma dokundurmam...
alemsin halit...
altın kaplama değilde uzun zamandır bendeler... erkek olan kuşum konuşuyor evde benim arkadaşım... satmaya kalksam konuştuğu için altın değerinde sayılır
alemsin halit...
altın kaplama değilde uzun zamandır bendeler... erkek olan kuşum konuşuyor evde benim arkadaşım... satmaya kalksam konuştuğu için altın değerinde sayılır
hepsi çok zor.
kuş en kolayı ama hapis
kedi köpek bakmak güzel ama koku tüy sorunu
balık bakarsan profesyonel ve büyük bir akvaryum olacak ki 2 ayda ölmesin balıklar
yılan iguana bukalemun vs. baksan ayrı bir dert zaten doğalarında yok
tabi bunların çoğu apartmanda yaşayanlar için geçerli
hepsi çok zor. kuş en kolayı ama hapis kedi köpek bakmak güzel ama koku tüy sorunu balık bakarsan profesyonel ve büyük bir akvaryum olacak ki 2 ayda ölmesin balıklar yılan iguana bukalemun vs. baksan ayrı bir dert zaten doğalarında yok
tabi bunların çoğu apartmanda yaşayanlar için geçerli
benim kuşlar hapis değil ben yatarken girerler kafese... evde gezerler benimle...
köpek gerçekten zor... balıkda çok profesyonel değilim ama aynı balıklarım 6 aydır benimle bir sürüde yavruları var... son dediklerini üstüne para verseler beslemem ıyyy... kaplumbağa besledim ama en kolayı o...