15097 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Afedersiniz demin başka bir bölüme geçmiştim orada kafamı çarpmışım beni buraya gönderdiler yardımcı olur musunuz lütfen? Who is am i? Genişletmek için tıkla ... You are Gökçen (brother)
OttomaN TigeR' Alıntı: Afedersiniz demin başka bir bölüme geçmiştim orada kafamı çarpmışım beni buraya gönderdiler yardımcı olur musunuz lütfen? Who is am i? Genişletmek için tıkla ... You are Gökçen (brother)
OttomaN TigeR Üye MasteLaa' Alıntı: Ben gitmek zorundayım belki uğrarım kuzucuklarım görüşürüz hayırlı sahurlar Genişletmek için tıkla ... kuzu görüşürüz - - - Eklendi - - - 15097' Alıntı: You are Gökçen (brother) Genişletmek için tıkla ...
MasteLaa' Alıntı: Ben gitmek zorundayım belki uğrarım kuzucuklarım görüşürüz hayırlı sahurlar Genişletmek için tıkla ... kuzu görüşürüz - - - Eklendi - - - 15097' Alıntı: You are Gökçen (brother) Genişletmek için tıkla ...
15097 Üye FirstPioneer' Alıntı: Bak ya gitti herkes Genişletmek için tıkla ... Ben hala burdayım - - - Eklendi - - - Bende çıkıyorum.Birkaç oyun oynarım
FirstPioneer' Alıntı: Bak ya gitti herkes Genişletmek için tıkla ... Ben hala burdayım - - - Eklendi - - - Bende çıkıyorum.Birkaç oyun oynarım
FirstPioneer Üye 15097' Alıntı: Ben hala burdayım - - - Eklendi - - - Bende çıkıyorum.Birkaç oyun oynarım [/ FONT] Genişletmek için tıkla ... yalniz kaldim bak
15097' Alıntı: Ben hala burdayım - - - Eklendi - - - Bende çıkıyorum.Birkaç oyun oynarım [/ FONT] Genişletmek için tıkla ... yalniz kaldim bak
OttomaN TigeR Üye 15097' Alıntı: Ben hala burdayım - - - Eklendi - - - Bende çıkıyorum.Birkaç oyun oynarım Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - FirstPioneer' Alıntı: yalniz kaldim bak Genişletmek için tıkla ...
15097' Alıntı: Ben hala burdayım - - - Eklendi - - - Bende çıkıyorum.Birkaç oyun oynarım Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - FirstPioneer' Alıntı: yalniz kaldim bak Genişletmek için tıkla ...
FirstPioneer Üye OttomaN TigeR' Alıntı: yemekten sonra görüşürüz Genişletmek için tıkla ... Peyki ben de yiyecem
FirstPioneer Üye MasteLaa' Alıntı: Kimse var mı namaza kadar buradayım Genişletmek için tıkla ... Benn
OttomaN TigeR Üye larten123' Alıntı: Sahuru yaptım uyku tutmadı. Selamun aleyküm Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam kardeşim
larten123' Alıntı: Sahuru yaptım uyku tutmadı. Selamun aleyküm Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam kardeşim
MasteLaa Üye larten123' Alıntı: Sahuru yaptım uyku tutmadı. Selamun aleyküm Genişletmek için tıkla ... Aleykum Selam kuzum hoş geldin - - - Eklendi - - - OttomaN TigeR' Alıntı: aleyküm selam kardeşim Genişletmek için tıkla ... Gökçen abim sen de mi buradaydınn
larten123' Alıntı: Sahuru yaptım uyku tutmadı. Selamun aleyküm Genişletmek için tıkla ... Aleykum Selam kuzum hoş geldin - - - Eklendi - - - OttomaN TigeR' Alıntı: aleyküm selam kardeşim Genişletmek için tıkla ... Gökçen abim sen de mi buradaydınn
MasteLaa Üye Şeref abim mi burada - - - Eklendi - - - OttomaN TigeR' Alıntı: yeni geldim Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin
Şeref abim mi burada - - - Eklendi - - - OttomaN TigeR' Alıntı: yeni geldim Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin
OttomaN TigeR Üye cardanadam' Alıntı: hee bende geldim Genişletmek için tıkla ... hoş geldin abi nasılsın?