Elektr0 Üye MasteLaa' Alıntı: Arkadaşımda çin telefon var arka kapağı yok bataryayı ve telefonu ayrı cepte taşıyor sadece lazım olunca takıyor bataryayı bir de diyor ki 1 hafta rahat gidiyor Genişletmek için tıkla ... herkez kendince bir çözüm biliyor
MasteLaa' Alıntı: Arkadaşımda çin telefon var arka kapağı yok bataryayı ve telefonu ayrı cepte taşıyor sadece lazım olunca takıyor bataryayı bir de diyor ki 1 hafta rahat gidiyor Genişletmek için tıkla ... herkez kendince bir çözüm biliyor
MasteLaa Üye Elektr0' Alıntı: ace2 den fazlası 3 tenecik birşey ace 2 sıfır S2 2. el 900 TL iyi işte Genişletmek için tıkla ... Sen s2 mi düşünüyorsun
Elektr0' Alıntı: ace2 den fazlası 3 tenecik birşey ace 2 sıfır S2 2. el 900 TL iyi işte Genişletmek için tıkla ... Sen s2 mi düşünüyorsun
doctorrr Üye OttomaN TigeR' Alıntı: annem olacaktı üzgünüm Genişletmek için tıkla ... muhim değil abi
MasteLaa Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Murat abi çıktı mı? Genişletmek için tıkla ... Gökçen abim o dolaşıyor ne zaman çıkacağı belli olmuyor ne zaman gireceği de belli değil
OttomaN TigeR' Alıntı: Murat abi çıktı mı? Genişletmek için tıkla ... Gökçen abim o dolaşıyor ne zaman çıkacağı belli olmuyor ne zaman gireceği de belli değil
Elektr0 Üye MasteLaa' Alıntı: Sen s2 mi düşünüyorsun Genişletmek için tıkla ... jelly bean alırsa evet yoksa yeni çıkacak nexus şuanki nexus'u çok inceledim vazgeçtim... gio bazen çok sinir ediyor beni
MasteLaa' Alıntı: Sen s2 mi düşünüyorsun Genişletmek için tıkla ... jelly bean alırsa evet yoksa yeni çıkacak nexus şuanki nexus'u çok inceledim vazgeçtim... gio bazen çok sinir ediyor beni
MasteLaa Üye MrTech' Alıntı: Şu anda 12 kişi bu konuyu okuyor. (9 üye ve 3 misafir) MrTech, FirstPioneer, Pondusss+, ynsemrekose+, 15097, alpayoktay Genişletmek için tıkla ... Hocam alın artık kadroya
MrTech' Alıntı: Şu anda 12 kişi bu konuyu okuyor. (9 üye ve 3 misafir) MrTech, FirstPioneer, Pondusss+, ynsemrekose+, 15097, alpayoktay Genişletmek için tıkla ... Hocam alın artık kadroya
Elektr0 Üye MrTech' Alıntı: Ben Kacar Allaha Emanet Olun. Genişletmek için tıkla ... sende saol hayırlı geceler
MasteLaa Üye Elektr0' Alıntı: jelly bean alırsa evet yoksa yeni çıkacak nexus şuanki nexus'u çok inceledim vazgeçtim... gio bazen çok sinir ediyor beni Genişletmek için tıkla ... Gio dan Android performansı bekleme zaten abim Sistemi yetersiz zaten Android'e göre..
Elektr0' Alıntı: jelly bean alırsa evet yoksa yeni çıkacak nexus şuanki nexus'u çok inceledim vazgeçtim... gio bazen çok sinir ediyor beni Genişletmek için tıkla ... Gio dan Android performansı bekleme zaten abim Sistemi yetersiz zaten Android'e göre..
MasteLaa Üye MrTech' Alıntı: Ben Kacar Allaha Emanet Olun. Genişletmek için tıkla ... Sen de kardeşim
Amaru Shady Üye MasteLaa' Alıntı: Hocam alın artık kadroya Genişletmek için tıkla ... sen yedek kal. En iyi 6. adamsın sen sixth man of the NBA 2012
MasteLaa' Alıntı: Hocam alın artık kadroya Genişletmek için tıkla ... sen yedek kal. En iyi 6. adamsın sen sixth man of the NBA 2012