Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

mhmtkrtp

Üye
mrb arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum androit kullanıcılarına: ben bi oyub yüklediğimde apk ile yüklenen dosya uzantıları haricinde wi-fi den indirilenler de oyunu sildigmde siliniyor mu yoksa sadece apk ile yükleme yaptıgmı siliniyor. Eger öyleyse geri kalan 500 mb civarı dosyaları nasıl silecegim... iyi forumlar.

setub dosyası yani apk uzantılı dosya kalır eğer birdaha yüklemeyeceksen onu manual olarak silmelisin

eğer indirmeyi store dan yaptıysan oyunu sildiğinde save dosyaları hariç gidiyo galiba hepsi

- - - Eklendi - - -

aleyküm selam

mhmtkrtp

Üye

doctorrr

Üye
anaaaaaam oniki olmuş nabüüüünüz

selam alanımız yok''ALEYKÜM SELAM''

mhmtkrtp

Üye

yok ben setup dosyasını demiyorum onu biliyorum. mesela apk dosyası yüklü bir oyun uygulamalarda boyutu 4 mb olarak görünüyo bu setup duyasının yükledigi veri sadece ama oyunun birde wi-fi den indirilen 500 mb civarı dosyalar var bunlar uygulama verisinde görünmüyo. sildigm zamn da hafızadan 500 mb'lık dosya silinmiyo

- - - Eklendi - - -

yok ben setup dosyasını demiyorum onu biliyorum. mesela apk dosyası yüklü bir oyun uygulamalarda boyutu 4 mb olarak görünüyo bu setup duyasının yükledigi veri sadece ama oyunun birde wi-fi den indirilen 500 mb civarı dosyalar var bunlar uygulama verisinde görünmüyo. sildigm zamn da hafızadan 500 mb'lık dosya silinmiyo