KayraBey Üye MasteLaa' Alıntı: ben yatoyorum telefomdayom zaten duzgun yazamutorum bye Genişletmek için tıkla ... Belli
MasteLaa' Alıntı: ben yatoyorum telefomdayom zaten duzgun yazamutorum bye Genişletmek için tıkla ... Belli
HolyCarboy Üye Bu rom root nasil oluor bilgisi olan varmi ya androidle yeni tansdim daha telefn s3 tam olarak room root ile neler yapilabiliyor zararlari varmi
Bu rom root nasil oluor bilgisi olan varmi ya androidle yeni tansdim daha telefn s3 tam olarak room root ile neler yapilabiliyor zararlari varmi
Türe Üye HolyCarboy' Alıntı: Bu rom root nasil oluor bilgisi olan varmi ya androidle yeni tansdim daha telefn s3 tam olarak room root ile neler yapilabiliyor zararlari varmi Genişletmek için tıkla ... Dostum root etmek istersen pm den yardimci olurum sana pm atman yeterli
HolyCarboy' Alıntı: Bu rom root nasil oluor bilgisi olan varmi ya androidle yeni tansdim daha telefn s3 tam olarak room root ile neler yapilabiliyor zararlari varmi Genişletmek için tıkla ... Dostum root etmek istersen pm den yardimci olurum sana pm atman yeterli
KayraBey Üye codblackops2' Alıntı: neyse ben youtube'a kaçıyorum geleceğim tekrar. Genişletmek için tıkla ... Ben burdayım
codblackops2' Alıntı: neyse ben youtube'a kaçıyorum geleceğim tekrar. Genişletmek için tıkla ... Ben burdayım
otostopçu Üye codblackops2' Alıntı: neyse ben youtube'a kaçıyorum geleceğim tekrar. Genişletmek için tıkla ... goş forest goş
codblackops2' Alıntı: neyse ben youtube'a kaçıyorum geleceğim tekrar. Genişletmek için tıkla ... goş forest goş
Türe Üye HolyCarboy' Alıntı: Valla cok makbule gecer kardesm Genişletmek için tıkla ... Kardes sen bana pm atsan ben sana sabah ayrintili aktarsam olur mu suan mobilim. Senin icin uygunsa yarin halledelim
HolyCarboy' Alıntı: Valla cok makbule gecer kardesm Genişletmek için tıkla ... Kardes sen bana pm atsan ben sana sabah ayrintili aktarsam olur mu suan mobilim. Senin icin uygunsa yarin halledelim
HolyCarboy Üye Root u okidum ama tam ack ne oldu yyazmior yetki aldimizi felan soluor sistem klosorlerine felan ulasyormusuz vs vs - - - Eklendi - - - Root u okidum ama tam ack ne oldu yyazmior yetki aldimizi felan soluor sistem klosorlerine felan ulasyormusuz vs vs - - - Eklendi - - - Tmm yarin halederz. Bende teldeym zate. Saol kardes
Root u okidum ama tam ack ne oldu yyazmior yetki aldimizi felan soluor sistem klosorlerine felan ulasyormusuz vs vs - - - Eklendi - - - Root u okidum ama tam ack ne oldu yyazmior yetki aldimizi felan soluor sistem klosorlerine felan ulasyormusuz vs vs - - - Eklendi - - - Tmm yarin halederz. Bende teldeym zate. Saol kardes
HolyCarboy Üye Bide garantiden ciktini duydum dorumu bu ? - - - Eklendi - - - Bide garantiden ciktini duydum dorumu bu ?
Bide garantiden ciktini duydum dorumu bu ? - - - Eklendi - - - Bide garantiden ciktini duydum dorumu bu ?
BreakerZote Üye codblackops2' Alıntı: neyse ben youtube'a kaçıyorum geleceğim tekrar. Genişletmek için tıkla ... Ömer 10 Senedir Sanal Alemin İçindeyim Adam Akıllı Her Şeyi Gördüm Duydumda Youtube ye Kaçanı İlk Senden Görüyorum
codblackops2' Alıntı: neyse ben youtube'a kaçıyorum geleceğim tekrar. Genişletmek için tıkla ... Ömer 10 Senedir Sanal Alemin İçindeyim Adam Akıllı Her Şeyi Gördüm Duydumda Youtube ye Kaçanı İlk Senden Görüyorum
Türe Üye HolyCarboy' Alıntı: Root u okidum ama tam ack ne oldu yyazmior yetki aldimizi felan soluor sistem klosorlerine felan ulasyormusuz vs vs - - - Eklendi - - - Root u okidum ama tam ack ne oldu yyazmior yetki aldimizi felan soluor sistem klosorlerine felan ulasyormusuz vs vs - - - Eklendi - - - Tmm yarin halederz. Bende teldeym zate. Saol kardes Genişletmek için tıkla ... Rica ederim
HolyCarboy' Alıntı: Root u okidum ama tam ack ne oldu yyazmior yetki aldimizi felan soluor sistem klosorlerine felan ulasyormusuz vs vs - - - Eklendi - - - Root u okidum ama tam ack ne oldu yyazmior yetki aldimizi felan soluor sistem klosorlerine felan ulasyormusuz vs vs - - - Eklendi - - - Tmm yarin halederz. Bende teldeym zate. Saol kardes Genişletmek için tıkla ... Rica ederim
Türe Üye HolyCarboy' Alıntı: Bide garantiden ciktini duydum dorumu bu ? - - - Eklendi - - - Bide garantiden ciktini duydum dorumu bu ? Genişletmek için tıkla ... Dogru ama yine garantiye giriyo yarin detayli anlatayim merak ettiklerinizi
HolyCarboy' Alıntı: Bide garantiden ciktini duydum dorumu bu ? - - - Eklendi - - - Bide garantiden ciktini duydum dorumu bu ? Genişletmek için tıkla ... Dogru ama yine garantiye giriyo yarin detayli anlatayim merak ettiklerinizi
Türe Üye BreakerZote' Alıntı: Ömer 10 Senedir Sanal Alemin İçindeyim Adam Akıllı Her Şeyi Gördüm Duydumda Youtube ye Kaçanı İlk Senden Görüyorum Genişletmek için tıkla ... Ciddi anlamda bende ilk defa goruyorum youtube a kaciyorum nedir ya
BreakerZote' Alıntı: Ömer 10 Senedir Sanal Alemin İçindeyim Adam Akıllı Her Şeyi Gördüm Duydumda Youtube ye Kaçanı İlk Senden Görüyorum Genişletmek için tıkla ... Ciddi anlamda bende ilk defa goruyorum youtube a kaciyorum nedir ya
Türe Üye BreakerZote' Alıntı: Orhan Canlandır Buraları Nasıl Dj sin Genişletmek için tıkla ... Ficcuu ficuu
HolyCarboy Üye Türe' Alıntı: Dogru ama yine garantiye giriyo yarin detayli anlatayim merak ettiklerinizi Genişletmek için tıkla ... tm kardes cok sa ol tekrardan
Türe' Alıntı: Dogru ama yine garantiye giriyo yarin detayli anlatayim merak ettiklerinizi Genişletmek için tıkla ... tm kardes cok sa ol tekrardan