haltie Üye çok ayıp bu anlamı çıkartmak için zaten hafr değiştirmek gerekir sende onu yapıyorsun neden bu çirkin saldırılar bana karşı uğraşma benimle sen ben kimim biliyon mu len
çok ayıp bu anlamı çıkartmak için zaten hafr değiştirmek gerekir sende onu yapıyorsun neden bu çirkin saldırılar bana karşı uğraşma benimle sen ben kimim biliyon mu len
haltie Üye bas git len levent hoşgeldin kardeşim Ataya laf yetiştiremiyorum onun hakkından ancak 2 kişi gelir
Praetor Emekli Yönetici haltie' Alıntı: bas git len levent hoşgeldin kardeşim Ataya laf yetiştiremiyorum onun hakkından ancak 2 kişi gelir Genişletmek için tıkla ... Kime? Sana mı? Olmaz... Bu arada en sonunda yola geldin Helal Artık yatabilirim. İyi geceler İntifada' Alıntı: eyvallah Halitcim Hoş buldum şiddete Karşıyım ben Genişletmek için tıkla ... İyi geceler
haltie' Alıntı: bas git len levent hoşgeldin kardeşim Ataya laf yetiştiremiyorum onun hakkından ancak 2 kişi gelir Genişletmek için tıkla ... Kime? Sana mı? Olmaz... Bu arada en sonunda yola geldin Helal Artık yatabilirim. İyi geceler İntifada' Alıntı: eyvallah Halitcim Hoş buldum şiddete Karşıyım ben Genişletmek için tıkla ... İyi geceler
haltie Üye iyi geceler kardeşim iğrenç espirinde hiç hoş değil şikayet sistemini kullandığım için teşekkür eden bir admini bulabilirim o mesajdan dolayı
iyi geceler kardeşim iğrenç espirinde hiç hoş değil şikayet sistemini kullandığım için teşekkür eden bir admini bulabilirim o mesajdan dolayı
tragedie Emekli Yönetici içimden diyordum zaten çok sessiz buralar kesin başıma bir bela gelicek diye
tragedie Emekli Yönetici aleyküm selam hüseyin hoş geldin kardeşim gözükmüyorsun hiç Halit kaçma pınar eh artık gelmişşin git denmez sende hoş geldin
aleyküm selam hüseyin hoş geldin kardeşim gözükmüyorsun hiç Halit kaçma pınar eh artık gelmişşin git denmez sende hoş geldin