haltie Üye hahahahaha Ata yarın o bir bak istersen görebiliyorsan ama yekin yoktu dimi benimde işim var bakamam
Yağmur Üye haltie' Alıntı: yok sitede sorun oldu dün ama 2 3 dk sonra düzeldi beklesen biraz cevap vericekmişin Genişletmek için tıkla ... beklemedim neyse bakalım sizde bu sayede arkamızdan atmışsınız hoşgeldin halil...
haltie' Alıntı: yok sitede sorun oldu dün ama 2 3 dk sonra düzeldi beklesen biraz cevap vericekmişin Genişletmek için tıkla ... beklemedim neyse bakalım sizde bu sayede arkamızdan atmışsınız hoşgeldin halil...
Perfect! Üye abi cepten giriyorm o yüzden çok yazıyo internet paketi yetmiyo Ama pc den girdiğim bigün sabaha kadar burdayım --------------- Ekleme --------------- hoşbuldm yamur nasılsın?
abi cepten giriyorm o yüzden çok yazıyo internet paketi yetmiyo Ama pc den girdiğim bigün sabaha kadar burdayım --------------- Ekleme --------------- hoşbuldm yamur nasılsın?
haltie Üye Tamam kardeşim çok özletme kendini doğru cepten pahalı oluyor biraz sınavlarında başarılar bu arada. yağmur şaka yaptık biliyoruz okuyacağını ama levent küsmüş size gelmedi bak haklı adam
Tamam kardeşim çok özletme kendini doğru cepten pahalı oluyor biraz sınavlarında başarılar bu arada. yağmur şaka yaptık biliyoruz okuyacağını ama levent küsmüş size gelmedi bak haklı adam
Praetor Emekli Yönetici Eveeet, arkadaş listesinde bir temizlik yaptık. 39'dan 32'ye düşürdük. Daha iyi oldu böyle...
Anıl Umut Emekli Yönetici Praetor' Alıntı: Eveeet, arkadaş listesinde bir temizlik yaptık. 39'dan 32'ye düşürdük. Daha iyi oldu böyle... Genişletmek için tıkla ... Ben de bir ara 50 den 20 lere düşürmüştüm ama fazlası ile geri geldi arkadaşlık istekleri O gündendir gelene kapım açık
Praetor' Alıntı: Eveeet, arkadaş listesinde bir temizlik yaptık. 39'dan 32'ye düşürdük. Daha iyi oldu böyle... Genişletmek için tıkla ... Ben de bir ara 50 den 20 lere düşürmüştüm ama fazlası ile geri geldi arkadaşlık istekleri O gündendir gelene kapım açık
Anıl Umut Emekli Yönetici Praetor' Alıntı: Sen bana teklif göndermiştin hatırlıyorum da Genişletmek için tıkla ... Kim ben mi?Hiç de bile
Praetor' Alıntı: Sen bana teklif göndermiştin hatırlıyorum da Genişletmek için tıkla ... Kim ben mi?Hiç de bile
Praetor Emekli Yönetici Anıl Umut' Alıntı: Kim ben mi?Hiç de bile Genişletmek için tıkla ... Evet Anıl sen Yalan söyleme bence Üzülürsün halil09' Alıntı: herkese tekrardan iyi geceler ben gidiyorum ... Genişletmek için tıkla ... İyi geceler.
Anıl Umut' Alıntı: Kim ben mi?Hiç de bile Genişletmek için tıkla ... Evet Anıl sen Yalan söyleme bence Üzülürsün halil09' Alıntı: herkese tekrardan iyi geceler ben gidiyorum ... Genişletmek için tıkla ... İyi geceler.
Praetor Emekli Yönetici haltie' Alıntı: kötümü etmiş Genişletmek için tıkla ... Halit vallahi mesaja baktım baktım anlamadım Diyorum Halit'in kötünü kim etmiş "mü" yü ayrı yaz be kardeşim Neyse. İyi etmiş ki zaten biz de kabul etmişiz. Kötü etmiş mi dedik?
haltie' Alıntı: kötümü etmiş Genişletmek için tıkla ... Halit vallahi mesaja baktım baktım anlamadım Diyorum Halit'in kötünü kim etmiş "mü" yü ayrı yaz be kardeşim Neyse. İyi etmiş ki zaten biz de kabul etmişiz. Kötü etmiş mi dedik?