Amaru Shady Üye MasteLaa' Alıntı: Benim içimde de nedense kötü bir his var anlamadım ayrıca son 2-3 gündür Gececiler de bitmiş gibi..Derdin nedir kardeşim anlatsana Genişletmek için tıkla ... bilmiyorum.
MasteLaa' Alıntı: Benim içimde de nedense kötü bir his var anlamadım ayrıca son 2-3 gündür Gececiler de bitmiş gibi..Derdin nedir kardeşim anlatsana Genişletmek için tıkla ... bilmiyorum.
OttomaN TigeR Üye KayraBey' Alıntı: Ben şimdi eski konularıma dönüyorum ve güncellemelerini yapacağım.Haydi bana müsade.Muhabbetinize doyum olmuyor Genişletmek için tıkla ...
KayraBey' Alıntı: Ben şimdi eski konularıma dönüyorum ve güncellemelerini yapacağım.Haydi bana müsade.Muhabbetinize doyum olmuyor Genişletmek için tıkla ...
OttomaN TigeR Üye ynsemrekose' Alıntı: abi nasılsın seni görmeden gitmem Genişletmek için tıkla ... canımsın aynı beya! Sen nörüyon? - - - Eklendi - - - Furkan nasılsın?
ynsemrekose' Alıntı: abi nasılsın seni görmeden gitmem Genişletmek için tıkla ... canımsın aynı beya! Sen nörüyon? - - - Eklendi - - - Furkan nasılsın?
doctorrr Üye geceiler artık yavanlaşmaya başladı ne yalan söyleyeyim meraba nasılsın iyiyim sen nasılsın artı bide muhabbetler klişe olmaya başladı muhabbet ederken gruplaşmalarda cabası
geceiler artık yavanlaşmaya başladı ne yalan söyleyeyim meraba nasılsın iyiyim sen nasılsın artı bide muhabbetler klişe olmaya başladı muhabbet ederken gruplaşmalarda cabası
doctorrr Üye OttomaN TigeR' Alıntı: canımsın aynı beya! Sen nörüyon? - - - Eklendi - - - Furkan nasılsın? Genişletmek için tıkla ... kahve yapacam kahve bitmiş bahtsız bedevi hesabı
OttomaN TigeR' Alıntı: canımsın aynı beya! Sen nörüyon? - - - Eklendi - - - Furkan nasılsın? Genişletmek için tıkla ... kahve yapacam kahve bitmiş bahtsız bedevi hesabı
OttomaN TigeR Üye ynsemrekose' Alıntı: kahve yapacam kahve bitmiş bahtsız bedevi hesabı Genişletmek için tıkla ...
Amaru Shady Üye OttomaN TigeR' Alıntı: canımsın aynı beya! Sen nörüyon? - - - Eklendi - - - Furkan nasılsın? Genişletmek için tıkla ... sağol abi kötüyüm
OttomaN TigeR' Alıntı: canımsın aynı beya! Sen nörüyon? - - - Eklendi - - - Furkan nasılsın? Genişletmek için tıkla ... sağol abi kötüyüm
Amaru Shady Üye OttomaN TigeR' Alıntı: niye ki? Genişletmek için tıkla ... bilmiyorum. Bir anda kötü oldum bana biraz müsade...
OttomaN TigeR' Alıntı: niye ki? Genişletmek için tıkla ... bilmiyorum. Bir anda kötü oldum bana biraz müsade...