Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

tragedie

Emekli Yönetici
Mesele Kazandıklarına Sevinmek Değil Yiğen Kazanamadıklarına Üzülmemektir her sene siz alın türkiye kupasını biz şampiyon olalım

haltie

Üye
1 kere yazıncada anlıyoruz levent bir atasözü var bilirmisin

................ bu kısmı yağmur dolsursun lütfen

............. uzanamadığı ciğere ........... dermiş

kedi aldığın için bak kopyada verdim yağmur

tragedie

Emekli Yönetici
internet ağlıyor yavaşlıktan ben türkiye kupasını kötülemedim kaybettiklerime üzülmem dedim lafı çarpıtmayalım lütfen hepimiz din kardeşiyiz

haltie

Üye
biz neden üzülelim ozaman onu anlamadım fb gökten zembille inmiş taraftarların kulübümü

tragedie

Emekli Yönetici
Neden üzülürsün türkiye kupasını alınca Şampiyonlar ligine gidemiyorsun Yada şampiyon olmassan her 5 şampiyonlugunda omzuna bir yıldız takmıyorlar ayrıca gs ve bjk nin şuanki kaybı 50 milyon euronun üstünde şampiyonlar ligi tvhasılatı rekldam vs e iddan kalmayınca taraftarda stada gelmiyor bak bakalım fener elendi saraçoğluna kaç kişi gelicek Sizinle Bizim Aramızda Kocaman bir Fark var

haltie

Üye
geçen yıl aldıklarımıza ve alamadıklarınıza say

türkiye kupası şampiyonluk tek başına şampiyonlar ligi reklam ve tv gelirleri vs....

tragedie

Emekli Yönetici
felsefe güzel kardeşim sevdim bunu

haltie

Üye
seninki kadar olmasada iyi

tragedie

Emekli Yönetici
kardeşim benimle neyi tartışıyorsun 4, olmuşşun sen semihle tartış sizin rakibiniz onlar ne güzel kardeş kardeş puan tablosunda geçiniyorsunuz

haltie

Üye
ne tartışması takım sevgisi diyorsun şampiyonluk kupa farketmez diyorsun hemde bunu diyorsun bu ne terhiz bu ne lahana turşusu

tragedie

Emekli Yönetici
lütfen olayı dramatize edip beni bulunduğunuz konuma çekmeyin halitcim ben kazanılmamış bir şeyi kaybettiğim için üzülmem dedim şampiyon olamayız demedim

tragedie

Emekli Yönetici
Halit laf ebeliği Yapma kardeşim git puan duruma bak anlarsın aşağımı çekiyorsun yukarımı

haltie

Üye
bak puan muan boş diyosun maç kazanıyor diye sevmiyoruz diyosun türkiye kupasını almasada olur diyosun sonra bişey oldumu puan durumuna bak diyorsun sonrada bana laf ebeliği yapma diyorsun çelişki bu olsa gerek

neyse deniz baykal ne yapmış öyle izlediniz mi arkadaşlar

tragedie

Emekli Yönetici
Halit kardeşim beni güldürme çok basit dediğim kazanmadığım bir şeyi kaybettim diye üzülmem şuan bir rekabet içinde puan durumunda sizden üst seviyedeyiz onu anlatıyorum

güzel montaj yapmış deniz baykal

haltie

Üye
yani bende onu diyorum kaybettiklerinizi görmüyorsunuz sadece işinize gelenleri

aynen montaj sağlam ben montaj kısmını görmedim ama resmen o merak ediyorum ne diyecek acaba

tragedie

Emekli Yönetici
Halit bu atışmaların sonu yok eğer yönetimde senin gibi düşünse tutardı bu kadroyu 9 yolcu varmış

ağa bu zamanda siyasetçi olcan aynısını biz yapsak yapmayızda hani yapsak diyorum bizi asarlar .