Otroligt Üye tinasoft' Alıntı: İyi gidiyo seni sormalı paşam Genişletmek için tıkla ... Sağol telefonu kurtardık daha iyi oldum
tinasoft' Alıntı: İyi gidiyo seni sormalı paşam Genişletmek için tıkla ... Sağol telefonu kurtardık daha iyi oldum
Amaru Shady Üye StunnerDead' Alıntı: S.a. ahali nörüyonuz ? Genişletmek için tıkla ... hiç. ya da herşey
VKUCUKSAHİN Üye alpayoktay' Alıntı: Sağol telefonu kurtardık daha iyi oldum Genişletmek için tıkla ... Ne vardı ki Sana demedim mi ben nane limon ver diye benimki de hastalanmıştı bu sabah iyi oldu StunnerDead' Alıntı: S.a. ahali nörüyonuz ? Genişletmek için tıkla ... Vay vay vay ve aleyküm selam topraağaam yaa Goş geldin
alpayoktay' Alıntı: Sağol telefonu kurtardık daha iyi oldum Genişletmek için tıkla ... Ne vardı ki Sana demedim mi ben nane limon ver diye benimki de hastalanmıştı bu sabah iyi oldu StunnerDead' Alıntı: S.a. ahali nörüyonuz ? Genişletmek için tıkla ... Vay vay vay ve aleyküm selam topraağaam yaa Goş geldin
Amaru Shady Üye tinasoft' Alıntı: Çok lazım mı Sapık Furki Yok ya o niyetle söylemedim paşam İyi gidiyo seni sormalı paşam Genişletmek için tıkla ... bana sapık dedi sapık değilim ben evet avatar lazım
tinasoft' Alıntı: Çok lazım mı Sapık Furki Yok ya o niyetle söylemedim paşam İyi gidiyo seni sormalı paşam Genişletmek için tıkla ... bana sapık dedi sapık değilim ben evet avatar lazım
StunnerDead Üye crazy_oruc' Alıntı: aleykum selam Genişletmek için tıkla ... . tinasoft' Alıntı: Ne vardı ki Sana demedim mi ben nane limon ver diye benimki de hastalanmıştı bu sabah iyi oldu Vay vay vay ve aleyküm selam topraağaam yaa Goş geldin Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk toprağımm
crazy_oruc' Alıntı: aleykum selam Genişletmek için tıkla ... . tinasoft' Alıntı: Ne vardı ki Sana demedim mi ben nane limon ver diye benimki de hastalanmıştı bu sabah iyi oldu Vay vay vay ve aleyküm selam topraağaam yaa Goş geldin Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk toprağımm
Otroligt Üye tinasoft' Alıntı: Ne vardı ki Sana demedim mi ben nane limon ver diye benimki de hastalanmıştı bu sabah iyi oldu Genişletmek için tıkla ... Nokia 603 ü öldürdüm Onur abim sağolsun kurtardı telefonu - - - Eklendi - - - Türe' Alıntı: s.a yidim geldim Genişletmek için tıkla ... Sen hep yiyon nasılsın
tinasoft' Alıntı: Ne vardı ki Sana demedim mi ben nane limon ver diye benimki de hastalanmıştı bu sabah iyi oldu Genişletmek için tıkla ... Nokia 603 ü öldürdüm Onur abim sağolsun kurtardı telefonu - - - Eklendi - - - Türe' Alıntı: s.a yidim geldim Genişletmek için tıkla ... Sen hep yiyon nasılsın
Amaru Shady Üye Türe' Alıntı: s.a yidim geldim Genişletmek için tıkla ... ben senin bütün konularına espri yaz falan yazıyorum, kızmıyon di mi
Türe' Alıntı: s.a yidim geldim Genişletmek için tıkla ... ben senin bütün konularına espri yaz falan yazıyorum, kızmıyon di mi
StunnerDead Üye Türe' Alıntı: s.a yidim geldim Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin süleyman özellikle deden pek yiyiciymiş senin ? Pondusss' Alıntı: tamam Genişletmek için tıkla ... oldu
Türe' Alıntı: s.a yidim geldim Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin süleyman özellikle deden pek yiyiciymiş senin ? Pondusss' Alıntı: tamam Genişletmek için tıkla ... oldu
StunnerDead Üye otostopçu' Alıntı: hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk dün nasıl dı ama ya alpayoktay' Alıntı: a.s hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk :=)
otostopçu' Alıntı: hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk dün nasıl dı ama ya alpayoktay' Alıntı: a.s hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk :=)
VKUCUKSAHİN Üye Pondusss' Alıntı: bana sapık dedi sapık değilim ben evet avatar lazım Genişletmek için tıkla ... Bi an aklıma Nejat işler geldi Türe' Alıntı: s.a yidim geldim Genişletmek için tıkla ... Goş geldin nerde kalmıştık alpayoktay' Alıntı: Nokia 603 ü öldürdüm Onur abim sağolsun kurtardı telefonu Genişletmek için tıkla ... Çöktü mü yoksa
Pondusss' Alıntı: bana sapık dedi sapık değilim ben evet avatar lazım Genişletmek için tıkla ... Bi an aklıma Nejat işler geldi Türe' Alıntı: s.a yidim geldim Genişletmek için tıkla ... Goş geldin nerde kalmıştık alpayoktay' Alıntı: Nokia 603 ü öldürdüm Onur abim sağolsun kurtardı telefonu Genişletmek için tıkla ... Çöktü mü yoksa
Amaru Shady Üye StunnerDead' Alıntı: hoşgeldin süleyman özellikle deden pek yiyiciymiş senin ? oldu Genişletmek için tıkla ... bence de
StunnerDead' Alıntı: hoşgeldin süleyman özellikle deden pek yiyiciymiş senin ? oldu Genişletmek için tıkla ... bence de