Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

tragedie

Emekli Yönetici
Minoo Sen gittin diye ağlıcaktım nerdeyse mendil yoktu ağlamadım bende

herkez niye sustu yav

haltie

Üye
semih hani aramızda bir muhabbet vardı çok emindin sesin soluğun çıkmıyor artık

haltie

Üye
bana mesaj atmıştın hani özellikle

Yağmur

Üye
siz aranızda konuşuyosunuz diye dahil olmadım konuşuyum o zman konuya cevap yazmışın tşk halit... tatlılar dimi

Evet.Beşiktaş lige ilk havlu atan takım olacak demiştim ve oldu

minoo

Üye
Yk abim olur mu sana takilmayi ck sewiyorum ben şaka tabi.ama eqlenyorz surda

haltie

Üye
çok güzel ya kedileri çok severim ben böyle sürtünüyorlarya birde ayaklarına falan süper hayvanlar

ama beşiktaş son 4 5 maça kadar kovaladı size kalsa 15 maç kala bitmişti ve haksız bir şekilde oldu bu kopma neyse detaya gerek yok sonuçta sen şampiyonluktan çok emindin bunu dillendirdin pek çok defa ama sonuçta büyük konuşmuş oldun

minoo

Üye
kartalim kstün mü sn bna

haltie

Üye
yağmur bu kuzenimin kedisi bak şuan dana gibi 2.5 yaşında burda yavrı

kolumdaki bjk bilekliğinede dikkat çekerim

Ekli dosyalar

tragedie

Emekli Yönetici
gs liysen daima hayata 0-1 yenik Başlarsın

haltie

Üye
yok minoo küsmedim kartalım neden küseyim

Ben Galatasaray kesin şampiyon olur diye bi ifade asla kullanmadım.Kadro yapısı itibariyle sezon başı kıyaslamalarında Galatasaray favori gözüküyordu ve herkes yanıldı.Kaldı ki ben bundan 6-7 hafta önce Trabzon yenilgisinden önce bu takım şampiyon olamaz diye iddaa ettim.Üstelik haftaya Fenerbahçe derbisi vardı.Onlar bizi yendi ve 3.lükten kurtulamadık haftalardır.Söylediklerim doğru çıktı.Kahin değilim ama Beşiktaşın şampiyon olamayacağı bariz belliydi.Aylar öncesinden bunu tahmin etmem de zor olmadı şunu da söyleyeyim tahminlerim sadece doğru çıktığı zaman konuşmuyorum.Mesela Bursanın bu kadar şansını sürdüreceğini sanmıyordum.

--------------- Ekleme ---------------

gs liysen daima hayata 0-1 yenik Başlarsın

Sonra 3 gol yer,3 ün 1 ini alırsın

tragedie

Emekli Yönetici
Kardeşim şu Gs kadrosu için yarım sayfa yazmışşşın erinmiyormusun en azından Biz sadece Kendimiz Kazandığımız Zaman seviniriyoruz Kardeşim bir söz vardır El matkabıyla duvar delinmez

iyi konuştum dimi gençler alkış nerde

Yağmur

Üye
yağmur bu kuzenimin kedisi bak şuan dana gibi 2.5 yaşında burda yavrı

kolumdaki bjk bilekliğinede dikkat çekerim

çok tatlı ya benim bulduklarımın birine benziyo gözleride çok güzel bendede gs bilekliği vardı nolmuş

haltie

Üye
beğenmediğin bjk ile gs kafa kafaya semih daha 3 4 hafta önce neler dedin şimdi neler diyorsun bence büyük konuştum de ve sıyrıl işin içinden bana yazdığın mesajda öyle demiştin biz şampiyonuz sezon sonu görüşücez demiştin

tragedie

Emekli Yönetici
Fener Şampiyonluga Oynuyor halitle semihde üçüncülük dördüncülük Kavgası Yapıyor iyiki fenerli olmuşum beterin beteri var ibret alıyoruz

haltie

Üye
levente bak şimdide sen başla ne zaman akıllanacaksınız be kardeşim ama kaç türkiye kupası gördüm desen kalacan öyle

haltie

Üye